Resultaten laden ...

Roomweg 64

161 m2 kantoorruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Roombeek-Roomveldje

ALGEMEEN
Voor de verhuur beschikbaar, een representatieve commerciële ruimte, gelegen op een prachtige locatie tegenover wijkwinkelcentrum Roombeek. De woonwijk Roombeek is een hippe en bruisende woonwijk met diverse dienstverleners, horecazaken en winkels in de directe omgeving.

De commerciële ruimte is uiterst representatief en kent een hoogwaardig afwerkingsniveau en een moderne uitstraling. De commerciële ruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 161 m².

Kenmerkend aan de commerciële ruimte is het open karakter door het gebruik van glazen scheidingswanden. In totaal zijn er een viertal afsluitbare ruimtes. Tevens is de commerciële ruimte voorzien van een moderne pantry en een toilet. Het object beschikt daarnaast over vloerverwarming alsmede een tweetal airco-units.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel per openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. De Roomweg is een zijstraat van de Deurningerstraat, één van de belangrijke uitvalswegen richting Enschede. Op loopafstand bevindt zich een busbaan met bushalte, waardoor het openbaar vervoer eenvoudig te gebruiken is. Het centraal treinstation van Enschede ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand, wat de bereikbaarheid verder vergroot.

VLOEROPPERVLAKTE
Commerciële ruimte: ca. 161 m²
Frontbreedte: ca. 14,5 meter

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A.

PARKEREN
In de nabijheid van het object is er voldoende gelegenheid tot parkeren (tijdzone). In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage "De Brouwerij".

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Enschede Noord 2013 heeft het onderhavige de enkelbestemming “Wonen“ alsmede de functieaanduidingen “bedrijf”, “kantoor” en “maatschappelijk”.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een nagenoeg turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree;
• Vloerverwarming;
• Systeemplafonds met energiezuinige LED verlichting;
• Moderne pantry;
• Twee afzonderlijke toiletruimtes;
• Twee airco-units;
• Glasvezelbekabeling.

In overleg met huurder zijn de volgende onderdelen ter overname:
• Glazen scheidingswanden;
• Visgraat PVC-vloer.

HUURPRIJS
€ 2.000,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
In overleg, doch uiterlijk per 1 januari 2024 beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan