Resultaten laden ...

Rietveldenweg 47 A 4

176 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 22.500 /jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Rietvelden-West
Bedrijventerrein DE RIETVELDEN

TE HUUR
Circa 176 m² kantoorruimte inclusief toedeling algemene ruimte
Turn-key opleverniveau!

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘De Rietvelden’ in ’s-Hertogenbosch. Dit binnenstedelijk bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. De Rietvelden oogt modern, is uitstekend bereikbaar en profiteert optimaal van de voordelen van de binnenstedelijke ligging.

Op De Rietvelden bevinden zich onder andere TNT, Brezan, Q-Wash, Heineken Nederland, KEK, Vermeer transport, Makro, Sligro, Nobel, EJP Accountants en diverse dealers van personenwagens (BMW, Peugeot, Renault).

Kantoorruimte
Een bedrijfsverzamelcomplex, gebouwd in 2007, gelegen op zichtlocatie aan de Rietveldenweg. Het complex bestaat uit diverse kantoor-/showroom en bedrijfsunits. Voor de verhuur is 1 kantoorunit van circa 176 m², gelegen op de eerste verdieping, per direct beschikbaar. 

Kenmerken kantoorruimte
- Representatieve (gezamenlijke) entree
- Lift
- Systeemplafonds met LED-inbouwarmaturen
- PVC-vloer
- Huidige indeling met scheidingswanden
- Kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten
- Airco's
- Verwarming middels radiatoren
- Screens
- Brandblusvoorzieningen
- Pantry
- Gemeenschappelijke dames- en herentoilet

Locatie
De bedrijfs- en kantoorruimte aan de Rietveldenweg is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar door de directe aansluiting op de rijksweg A59 (Zevenbergen – Waalwijk – ’s-Hertogenbosch – Oss). In oostelijke richting sluit deze bij knooppunt Empel aan op de rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht).

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens goed te noemen met in de nabije omgeving een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station beloopbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan