Resultaten laden ...

Oostenburgervoorstraat 134

150 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.768 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken

Op de Oostenburgervoorstraat om de hoek van de Czaar Peterstraat in Amsterdam Oost hebben we dit mooie Plekky beschikbaar.

Het kantoor is circa 150 m2 en heeft fijne faciliteiten zoals een grote meetingruimte, twee kleinere spreekkamers, een grote werkruimte voor circa 8-10 werkplekken en een aparte keuken.

Het kantoor is gelegen in een gezellig pand met veel andere leuke bedrijven. Op de begane grond is er een receptie en flexwerkplekken.

Verder is er een goede bereikbaarheid. Het is gemakkelijk met de auto aan te rijden en Amsterdam CS is op steenworp afstand. Ook is er parkeermogelijkheid voor €167,- per maand per parkeerplek.

Tot slot gaat het om een tijdelijke huur van 6 maanden startend op 1 juni a.s. Het is ook mogelijk slechts een deel van het kantoor te huren. Prijzen en mogelijkheden hiervoor op aanvraag.

Even opsommen
- Huurprijs €€2768,-
- Servicekosten €440,-
- Meetingruimte en call booths
- Tijdelijk contract á 6 maanden
- Beschikbaar per 1 juni

Oppervlakte:
Dit kantoor beslaat in totaal 150 m²

Ligging en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed. Op loopafstand van Amsterdam CS, het centrum ligt op enkele minuten afstand en met auto zit je zo op de snelweg.

Parkeren:
Parkeren bij het kantoor is mogelijk.

Bestemmingsplan:
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Huurcondities:
Huurprijs: €2.768,- per maand.
Servicekosten: €440,- per maand.
Huurtermijn: 6 maanden
Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================