Resultaten laden ...

Oliemolenstraat 25

99 m2 kantoorruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Op de Nobel

TE HUUR | OLIEMOLENSTRAAT 25 | HEERLEN

Momenteel te huur pal aan het centrum van Heerlen, deze volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de begane grond van dit karakteristiek object.

De kantoorruimte is in 2024 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met de mooiste materialen. Het opleveringsniveau is hoogwaardig te noemen.

De kantoorruimte beschikt over twee separate ingangen, een hoofdingang en een zijingang. Verder zijn in alle ruimten aircosystemen geplaatst maar is het ook mogelijk te verwarmen middels de aanwezige radiatoren. De luxe pantry is onder andere voorzien van spoelbak, koelkast en magnetronoven. Alle ruimtes zijn optimaal geïsoleerd en tevens uitgerust met een warmte terugwininstallatie (WTW).

Een systeemplafond met LED-inbouwarmaturen, visgraatvloer en strak getrokken muren behoren ook tot het opleveringsniveau. In de kantoorruimte zijn twee separate toiletten.

De eerste en tweede verdieping wordt tot een luxe appartement verbouwd waardoor de combinatie wonen en werken tot de mogelijkheid behoort. Mocht er daarvoor interesse bestaan dan kunt u zich wenden tot ons kantoor voor nadere informatie.

Kort samengevat een moderne, instapklare kantoorruimte waar u uw bedrijf perfect kan faciliteren en exploiteren. Dit object is vrijgesteld van een energielabel C verplichting.

Wilt u vrijblijvend een kijkje nemen? Neem dan gerust contact op met een van onze vastgoedadviseurs via tel. 045 575 32 55.

BASISKENMERKEN

Adres: Oliemolenstraat 25, 6411 GJ Heerlen
Bouwjaar: 1935
Gebruik: Kantoor, dienstverlening
Oppervlakte: ca. 99 m²
Huurprijs: € 1.250,- per maand exclusief BTW
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

LOCATIE

Het object ligt in de rustige wijk Molenbergpark op loopafstand van het Heerlense centrum. Diverse uitvalswegen richting het snelwegennet rond Parkstad Limburg zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Per auto: Het object is uitstekend bereikbaar per auto via de snelwegen A76 (Aken-A2) en A79 (Heerlen-Maastricht) alsmede de stadsautoweg van Heerlen (N281). De steden Maastricht, Aken en Sittard-Geleen, vliegveld Maastricht Airport en de Brightlands Campus zijn binnen 15 autominuten te bereiken.
Per openbaar vervoer: Het centraal station van Heerlen is op loopafstand gelegen. Bij de stationsomgeving is eveneens het centrale busstation gelegen. Nabij het object is een grote bushalte gesitueerd.

OBJECTINFORMATIE

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – kantoorruimte - ca. 99 m²
Totaal ca. 99 m²

Parkeren:
Op basis van het gemeentelijk parkeerbeleid in de wijk zijn er twee vergunningen op kenteken verkrijgbaar, verder geldt de regeling ‘’bezoekersparkeren’’ in vergunningengebied hetgeen neerkomt op een digitaal tegoed dat kan worden besteed aan parkeren voor gasten/klanten. Verder is er voldoende openbaar parkeergelegenheid in de buurt.

Bestemming:
Als ruimtelijk kader geldt het Omgevingsplan ‘gemeente Heerlen’, met specifiek voor dit object het bestemmingsplan ‘Heerlen Zuid’. Op basis van dit plan is het object bestemd als ‘Enkelbestemming Wonen’ met functieaanduiding specifieke vorm van dienstverlening – 1.
Het Omgevingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere airco’s, pantry, patchkast en systeemplafond met inbouwarmaturen.

HUURGEGEVENS

Huurprijs: € 1.250,- per maand.
Huurtermijn: in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Daarnaast bedragen de jaarlijkse servicekosten € 600,- t.b.v. glasbewassing en groenonderhoud.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan