Resultaten laden ...

Noordstraat 4

327 m2 kantoorruimte te koop in Bodegraven

Kenmerken

Prijs € 895.000 k.k.
Perceeloppervlakte 157 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Burgemeester Kremerweg

Pak jij de kans om eigenaar te worden van dit prachtige monumentale pand, welke gebouwd is als pastorie van de naastgelegen Lutherse Kerk? Dit karakteristieke gebouw, met zijn rijke geschiedenis en klassieke uitstraling, heeft een totale oppervlakte van ca. 327 m² verdeeld over 3 royale verdiepingen. Door de gemengde bestemming in het huidig bestemmingsplan biedt dit pand goede mogelijkheden voor een woon-/werkcombinatie.

Zakelijke of publieksgerichte dienstverlening is uitsluitend op de begane grond toegestaan volgens de huidige bestemmingsplanregels. Binnen het bestemmingsplan heeft dit object de bestemming gemengde doeleinde, in dat geval mag je er wonen, kantoor houden, bedrijfsactiviteiten uitoefenen of een combinatie van verschillende doelen.

De Noordstraat is gelegen in het centrum van Bodegraven, middenin het bruisende hart met alle voorzieningen binnen handbereik. De centrale ligging maakt het ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een fijne locatie met een goede zichtbaarheid in een toch rustige (woon)omgeving.

Bijzonderheden:
- Gemeentelijk monumentaal pand in het centrum van Bodegraven;
- ca. 327 m² woonoppervlakte;
- Bestemmingsplan: gemengde doeleinden;
- Geschikt voor wonen en werken;
- Veel authentieke details behouden;
- Voorgevel is symmetrisch ingedeeld met kroonlijsten, boogfriezen en vensterlijsten;
- Handige verdeling van ruimtes over de verdiepingen;
- Subsidie mogelijk bij de gemeente t.b.v. onderhoud en restauratie.

Indeling:
Kelder:
Achter één van de afgetimmerde paneeldeuren, middels een vaste trap naar de kelder op stahoogte.
Deze wordt gebruikt als magazijn en bevindt zich onder het trappenhuis.

Begane grond:
De begane grond beschikt over vestibule met een mooie lange gang in het midden van het pand met aan weerszijde diverse kantoorruimtes, perfect voor zakelijke activiteiten of als creatieve werkruimtes. De hoge plafonds, grote ramen en/of openslaande deuren zorgen voor een inspirerende werkomgeving. Op de begane grond is een keuken aanwezig, ideaal om te gebruiken als pantry of kleine lunchruimte voor bijvoorbeeld medewerkers. Het keukenblok is voorzien van:
- spoelbak
- fornuis
- koelkast

1e verdieping:
De eerste verdieping biedt genoeg ruimte om als woonruimte te gebruiken. Deze verdieping kan daardoor dienst doen als extra leefruimte en biedt uitstekende mogelijkheden voor het creëren van een stijlvolle woonkamer en/of slaapkamers. Op deze verdieping zijn hoge plafonds, open haard en een toilet aanwezig.

2e verdieping:
Deze verdieping is ingericht als royale woonverdieping met een open keuken, bergruimte met C.V.-opstelplaats en aansluiting voor wasapparatuur. Er zijn 2 grote slaapkamers van ca. 24 m² en ca. 14 m². Er is een badkamer met wastafelmeubel en douchehoek en er is een separaat toilet. De zichtbare balken van de kapconstructie geven een leuke uitstraling aan deze ruimte.

Afmetingen:
Begane grond:
Kantoorruimte 1: ca. 22 m²
Kantoorruimte 2: ca. 17 m²
Kantoorruimte 3: ca. 21 m² (incl. oppervlakte keuken)
Kantoorruimte 4: ca. 30 m²
Totaal verhuurbaar vloeroppervlak: 122 m²

1e verdieping:
Kamer 1: ca. 24 m²
Kamer 2: ca. 22 m²
Kamer 3: ca. 29 m²
Kamer 4: ca. 24 m²
Totaal vloeroppervlak: 119 m²

3e verdieping:
Woonkamer: ca. 38 m²
Slaapkamer 1: ca. 24 m²
Slaapkamer 2: ca. 14 m²
Badkamer: ca. 4 m²
Wasruimte: ca. 7 m²
Totale vloeroppervlak: 98 m²