Resultaten laden ...

Nijverheidstraat 40

325 m2 kantoorruimte te huur in Capelle

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein-West
Bedrijventerrein Nijverheidsstraat

UW UITZICHT ALS VISITEKAARTJE
Dit kantoor van 325 m² is gelegen op de 2e verdieping van de prestigieuze villa "Locus Bellus" direct aan de oever van de Hollandsche IJssel met zicht op de van Brienenoord Brug. Bij het kantoor horen standaard 4 parkeerplaatsen en is er een afmeerplaats voor de watertaxi welke u binnen 10 minuten naar Rotterdam Centrum kan brengen.

DE AMBIANCE UW COMFORT
Wat deze statige villa van buiten laat zien vertaald zich binnen in een eigen entree op de begane grond, receptie, twee spreekkamers en natuurlijk eigen sanitair. De trap of lift brengt u naar de tweede verdieping met ruime ontvangsthal en diverse kantoren met een fraai uitzicht op de Hollandsche IJssel en de van Brienenoord Brug.

PRETTIG WERKKLIMAAT
Het kantoor is gedeeltelijk voorzien van airconditioning, zonweringen en verwarming gaat middels radiatoren. In de meterkast bevinden zich de eigen meters voor de nutsvoorzieningen welke verrekend worden met de servicekosten.

LIGGING
De watertaxi meert af aan de privé steiger van deze villa en brengt u binnen 10 minuten naar hartje Rotterdam. Er stopt een bus voor de deur en de oprit A16 is binnen 3 minuten bereikbaar. Tevens is er een klein winkelcentrum op loopafstand welke in uw dagelijkse boodschappen kan voorzien.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 5.750,00 per maand vrij van BTW
Servicekosten € 947,91 per maand vrij van BTW
Omvatten o.a. : nutsvoorzieningen, glasbewassing, verzekeringen, onderhoud terrein, onderhoud gebouw
Parkeren : is inclusief 4 parkeerplaatsen.

OPLEVERING
M.u.v. de vloerafwerking is het kantoor instapklaar en direct te betrekken.

HUURTERMIJN
Minimaal 3 jaar.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

HUURBETALING
De betaling van de huurprijs, servicekosten en BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling. Huurder zal de huurprijs, en indien daarvan sprake is, het bedrag aan bijkomende kosten en omzetbelasting en de jaarlijkse servicekostenafrekening voldoen middels een aan de verhuurder of zijn beheerder af te geven machtiging tot automatische incasso.

ZEKERHEID
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen ter grootte van een betalingstermijn van 3 maanden huur inclusief servicevoorschot.

BTW STATUS
Er wordt vrij van BTW verhuurd.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

VOORBEHOUD
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de Nijverheidsstraat 40 Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan