Resultaten laden ...

Nieuwezijds Voorburgwal 269

275 - 446 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde
Bouwjaar 1896
Aantal bouwlagen 4

Omschrijving
NZVW 269 is een prachtige ontwikkeling aan de Oranje Loper. De compleet vernieuwde Nieuwezijds Voorburgwal heeft een luxe uitstraling gekregen.
De vele faciliteiten, zoals leuke koffiehuisjes, winkels, restaurants e.d. maken deze levendige omgeving tot een fantastische vestigingslocatie.
Het kantoorpand met haar entree aan deze loper, loopt door tot aan de Kalverstraat. De 2e en 3e verdieping grenzen aan deze bekendste winkelstraat van Nederland. De ontvangstruimte is royaal en kan op vele manieren worden gebruikt. Er is een inpandige fietsenstalling en de afwerking van het geheel is van hoog niveau.

HET GEBOUW
De kantoorruimtes bevinden zich in twee reeds bestaande gebouwen gelegen aan de Kalverstraat 48 en de Nieuwezijds Voorburgwal 269. Deze gebouwen zijn onderling met elkaar verbonden. De entree, met 2 lagen kantoorruimten, bevindt zich aan de zijde van de Nieuwezijds Voorburgwal.
De kantoorruimtes op de 2e en 3e verdieping zijn gelegen aan de zijde van de Kalverstaat en middels een trappenhuis en lift verbonden met de ruimtes op de begane grond. De kantoorruimtes zijn ingrijpend gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt.

Bereikbaarheid
NZVW 269 is met het OV en fiets/scooter uitstekend bereikbaar. Zo stopt de tram voor de deur en de Noord/Zuidlijn bevindt zich op loopafstand.

BESCHIKBAAR
Totaal ca. 1.127 m² als volgt verdeeld:
Unit 1:
275 m² verdeeld over begane grond en 1e verdieping
Unit 2:
406 m² op de 2e verdieping
Unit 3:
446 m² op de 3e verdieping

Huurprijzen
Unit 1:
€ 415,- per m² per jaar, ex. btw.
Unit 2:
€ 450,- per m² per jaar, ex. btw.
Unit 3:
€ 450,- per m² per jaar, ex. btw.

Aanvaarding
Per direct.

Key facts:
-Turnkey oplevering
-Klimaatplafond met led-verlichting
-Midden in de binnenstad
-Overdekte fietsenstalling
-Zonnepanelen
-A+++
-Doucheruimte