Resultaten laden ...

Nieuwevaart 5

1.000 - 6.982 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken

Centraal gelegen in het prestigieuze Canal District van Amsterdam en in de nabijheid van Amsterdam Centraal Station, heeft "The Warehouse" aan de Nieuwevaart 5-9 een rijke historische erfenis. Oorspronkelijk gebouwd in 1880 als opslagplaats voor het gerenommeerde bedrijf Blauwhoedenveem, heeft het gebouw in 2017 een uitgebreide renovatie ondergaan, waarbij een penthouse is toegevoegd die in 2019 is voltooid. Met een totale oppervlakte van ongeveer 6.982 m² v.v.o. biedt dit kantoorgebouw moderne kantoorruimtes van 'Grade A'-kwaliteit met adembenemend uitzicht. Het heeft een BREEAM-NL In-Use 'Excellent' certificering en een uitstekende EPC-beoordeling van A+++. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een receptie, een koffiebar, een bedrijfsrestaurant, een sportschool, ruime fietsenstalling en een parkeerplaats voor 41 voertuigen naast het kantoorgebouw.

Locatie:
"The Wharehouse" is gelegen in een bruisende en cultureel diverse omgeving. Het staat bekend om zijn nabijheid tot enkele populaire toeristische attracties, waaronder Het Scheepsvaartmuseum, dierentuin ARTIS, Museum 't Kromhout en NEMO Science Museum East. Deze bezienswaardigheden bieden een breed scala aan educatieve en entertainmentmogelijkheden.

In de directe omgeving van "The Wharehouse" zijn er verschillende hotels, waardoor het een handige locatie is voor bezoekers om te verblijven. Daarnaast zijn er tal van winkels in de buurt waar men kan winkelen.

Voor wat betreft culinaire opties, staat deze omgeving bekend om zijn trendy restaurants, zoals, Café Kadijk, Bloem Eten & Drinken, Restaurant Entrepot en Bakers & Roasters.

Bereikbaarheid:
"The Warehouse" is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Dit is mede te danken aan de gunstige ligging nabij de IJ-tunnel en de Piet Hein tunnel, waardoor er een snelle verbinding is met de ringweg A-10. Daarnaast bevindt zich aan de overkant van de Wittenburgergracht een bushalte voor lijn 22, die rechtstreeks verbonden is met het centraal station. Op loopafstand van de Sarphatistraat is er ook een tramhalte voor lijn 7. Bovendien bevindt de tramhalte voor lijn 14 zich vlakbij de ingang van dierentuin ARTIS.

Beschikbare vloeroppervlakte:
voor de verhuur is momenteel ca. 6.982 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:

Begane grond 1.100,18 m² v.v.o.
1ste verdieping 1.305,27 m² v.v.o.
2de verdieping 1.295,35 m² v.v.o.
3de verdieping 1.312,07 m² v.v.o.
4de verdieping 1.310,72 m² v.v.o.
5de verdieping 659,32 m² v.v.o.
Totaal 6.982, 91 m² v.v.o.

Huurprijs:
Kantoorruimte
Op aanvraag.

Parkeren
Op aanvraag.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Parkeren:
Het kantoorgebouw beschikt over 41 parkeerplekken aan de voorkant, exclusief voor gebruik door het kantoorgebouw zelf. Deze parkeerplekken zijn veilig afgesloten met een hekwerk en een slagboom. Een beveiligingssysteem met pasjes zorgt voor extra bescherming. De parkeernorm van het gebouw is 1 parkeerplek per 170 m2 v.v.o. gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in de huidige turn-key staat aangeboden, met onder andere:
- Industrieel plafond met geïntegreerde klimaateilanden;
- Een computervloer voor databekabeling en elektriciteit;
- Vloerbedekking in de vorm van tapijt;
- Ramen die geopend kunnen worden;
- Regelbare zonwering;
- Verschillende vergaderkamers van diverse afmetingen;
- Bel-/concentratieruimtes;
- Twee liften;
- Een uitgebreide pantry per verdieping;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping.

Faciliteiten:
Het kantoorgbebouw beschikt over de volgende faciliteiten:
- Receptie;
- Koffiebar;
- Bedrijfsrestaurant;
- Sportschool, inlcusief kleedkamers voor mannen en vrouwen;
- Droogkamer;
- Overdekte fietsenstalling;
- Exclusieve parkeerplaats.

Huuringangsdatum:
In overleg.