Resultaten laden ...

Munnekeholm 4 a

50 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 1.200 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Binnenstad-Zuid

kantoorruimte gelegen in het centrum van Groningen.

Deze kantoorruimte is gelegen in de binnenstad van Groningen op een markante locatie, de hoek van het A-kerkhof met de Munnekeholm. Het object ligt direct tegenover het postkantoor. Het betreft kantoorruimte met een eigen ingang en bevindt zich achter het pand aan de Munnekeholm 2-4 in Groningen de ruimte heeft een hoog opleveringsniveau, d.w.z. volledig gestoffeerd. Het vloeroppervlak bedraagt ca. 50m². Er is een eigen keuken, toilet en diversen voorzieningen aanwezig.

Oppervlakte kantoorruimte
De kantoorruimte bestaat uit 2 kantoorruimtes welke zijn gescheiden door een glazen kantoorwand. Met een totale verhuurbare vloeroppervlakte van circa 50 m².

Bereikbaarheid
Het object is gelegen in de binnenstad van Groningen aan een doorgaande weg op steenworpafstand van het kernwinkelgebied. Verderop in de straat zijn een aantal zakelijke invullingen gevestigd, waaronder een galerie, een herenkledingzaak en een fitnesscentrum. Door de uitstekende locatie op de hoek van het Akerkhof en de Munnekeholm is het object gelegen op een goede zichtlocatie. Om de hoek liggen de A1-winkellocaties.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– Vloerverwarming
– sanitaire voorzieningen
– pantry;
– voorzien van airconditioning.

Huurprijs
€ 1200,- exclusief BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen EUR 200,- per maand te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is in afwijking van de Algemene Bepalingen, niet verrekenbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn
Minimaal 24 maanden.

Verlengingstermijn
Telkens met 24 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW worden per maand vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Waarborgsom, 3 maanden de incl. huur.

Aanvaarding
Per direct

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken(ROZ).

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan