Resultaten laden ...

Louwesweg 6

640 - 6.000 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 275 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Slotervaart

Bovenop Het Slotervaart wordt naar een ontwerp van MVSA Architects een dakopbouw gerealiseerd van twee verdiepingen met een kantoorfunctie voor maatschappelijke organisaties. Deze verdiepingen samen vormen de 11e en 12e verdieping van het gebouw en bieden circa 6.000 m² v.v.o. kantoorruimte (incl. aandeel algemene ruimtes).

Het Slotervaart biedt een diversiteit aan voorzieningen, functies en diensten in een veelzijdig gebouw. Zo wordt er op de begane grond van het gebouw een restaurant en een sportschool gerealiseerd. Het Slotervaart vormt een ontmoetingsplaats waar zorg, werk, wonen, leren, ontspanning en ontmoeting samenkomen. De omgeving is ontworpen als een toegankelijk open stedelijk gebied waar de behoeften van mensen centraal staan. Bovendien worden er prachtige parkachtige tuinen aangelegd die bijdragen aan een plezierige omgeving voor zowel gebruikers, bezoekers en bewoners. Kortom, het Slotervaart is een inclusieve plek die geschikt is voor een breed publiek.

Beschikbaarheid
De 11e en 12e verdieping bestaan ieder uit 4 vleugels. De vleugels op de 11e verdieping zijn ieder circa 760 m² v.v.o. inclusief aandeel algemene ruimte en hebben een eigen balkon met fantastisch uitzicht over Amsterdam. De vleugels op de 12e verdieping zijn ieder circa 745 m² v.v.o. inclusief aandeel algemene ruimte. In totaal is er circa 6.000 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

Huurprijs
Huurprijzen vanaf € 275,- m² v.v.o. per jaar exclusief btw.

Service kosten
Op aanvraag.

Duurzaamheid
Het gebouw beschikt over een energielabel A++.

Oplevering
De oplevering staat gepland voor Q4 2024.

Parkeren
Ruime parkeergarage met oplaadpunten aanwezig.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Het gebouw is per auto uitstekend bereikbaar via de Ringweg A10, afslag Sloten (S107), of via de A4 afslag Sloten (Anderlechtlaan). Tevens zijn de A9 en A2 binnen enkele minuten bereikbaar. Schiphol Amsterdam Airport is binnen het kwartier per auto te bereiken. Op het terrein is een parkeergarage gelegen, op loopafstand van het gebouw.

Openbaar vervoer
Op loopafstand zijntramhalte Louwesweg (Tramlijn 2) en bushalte Amsterdam Louwesweg (Buslijnen 2, 18, 247 en N88) gelegen. Deze haltes hebben goede verbindingen naar metrostation Heemstedestraat of station Lelylaan. Vanaf hier reist u binnen 10 minuten naar het centrum van Amsterdam of naar Schiphol Airport.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan