Resultaten laden ...

Lindtsedijk 20 K

35 m2 kantoorruimte te huur in Zwijndrecht

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industriegebied Groote Lindt
Bedrijventerrein Groote Lindt

Unieke kantoorruimte gelegen in de voormalige portiersloge van het Van Leeuwen Buizen kantoor aan de Lindtsedijk 20K te Zwijndrecht, voorzien van een ruim parkeerterrein en mogelijkheden tot het creëren van een eigen identiteit.

De portiersloge maakt onderdeel uit van gebouw ‘Develhaven’ en is vernoemd naar een van de vijf havenbekkens waarbinnen het gebouw is gelegen, onderdeel uitmakende van het havengebied “Groote Lindt” langs de Oude Maas.

Indeling
De portiersloge betreft ca. 35 m² alsmede 1 parkeerplaats.

Locatie gegevens
Het object is prominent gelegen aan de Lindtsedijk in havengebied Groote Lindt te Zwijndrecht. Op enkele autominuten verwijderd van rijksweg A16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) en is daardoor per auto goed bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is tevens goed (buslijn 148 en 149 van Connexxion). Zwijndrecht heeft tevens een eigen NS-station.

Sinds enkele maanden rijdt er tussen de bedrijventerreinen ‘Groote Lindt’ en ‘De Geer’ en het NS-station in Zwijndrecht een pendelbus. Werknemers van de bedrijventerreinen kunnen zo sneller hun aansluiting op het openbaar vervoer bereiken.

Voorzieningen
Het gehuurde zal in de huidige staat worden opgeleverd voorzien van o.a.:
• airco's per ruimte (koelen en verwarmen);
• toilet;
• pantry;
• verlichting;
• zonwering binnenzijde (Luxaflex).

Huurprijs
€ 800,00 per maand excl. b.t.w. inclusief voorschot servicekosten.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
In overleg.

Energielabel
B.

Voorschot servicekosten
Een voorschot servicekosten ter grootte van € 58,00 per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w., op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte dient huurder een huurgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Bent u enthousiast geworden over deze kantoorruimte? Neem dan contact met ons op voor het maken van een bezichtigings afspraak.