Resultaten laden ...

Larenweg 80

277 - 757 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Maaspoort
Bedrijventerrein MAASPOORT

TE HUUR
Circa 757 m² kantoorruimte
Evt te huur in twee delen

Aan de rand van bedrijventerrein de Maaspoort is dit unieke kantoorcomplex gelegen. Het pand heeft een uitstekende staat van onderhoud en is in totaal circa 6.449 m² groot. In het gebouw zijn onder andere Kentalis, Directa en Stichting Signum gevestigd.

Bedrijventerrein Maaspoort is een modern, gemengd bedrijventerrein aan de noordzijde van 's-Hertogenbosch. Het berdrijventerrein ligt tussen de gelijknamige woonwijk en de spoorlijn in de richting van Utrecht, ten noorden van de A59.

Bedrijventerrein Maaspoort beschikt over een gezonde mix van lokaal tot en met bovenregionaal georiënteerde bedrijven. Er zijn ongeveer 120 bedrijven gehuisvest, verantwoordelijk voor ruim 3.000 arbeidsplaatsen. In de directe omgeving van het pand bevinden zich onder andere : SPS, HEK Installatie en Vriesoord.

Kantoorruimte
Voor verhuur zijn op de begane grond en eerste verdieping nog twee zelfstandige units beschikbaar. Deze zijn gezamenlijk danwel los van elkaar te huur.

De totale oppervlakte bedraagt circa 757 m², bestaande uit circa 380 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 277 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

Kenmerken
- Eigen entree
- Topkoeling i.c.m. mechanische ventilatie
- Pantry
- Aanwezige vloerbedekking
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- Kabelgoten t.b.v. data, telefonie en elektrapunten
- Radiatoren
- Gescheiden dames- en herentoilet
- Lift

Parkeren
Het kantoorobject beschikt over een ruim buitenterrein met fietsenstalling en parkeerplaatsen rondom het hele gebouw. Voor de verhuur zijn 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens beschikt het terrein over een elektrische slagboom. Voor het object zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie
Het bedrijventerrein is uitstekend gelegen nabij de op- en afritten van de A59 (Raamsdonkveer-'s-Hertogenbosch), die aan de oostzijde direct overgaat in de A2 (Amsterdam-Maastricht), alsmede de goede verbindingsmogelijkheden met de stad zelf, zijn enkele redenen van het succes van dit bedrijventerrein.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan