Resultaten laden ...

Korte Schaft 23A

30 m2 kantoorruimte te huur in Houten

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Schaft
Bedrijventerrein De Schaft

Omschrijving:
Het betreft hier representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het Offices XL Business Center. Op de 1e verdieping zijn 3 (drie) volledig ingerichte kantoorunits beschikbaar.

Het Offices XL Business Center is gelegen op bedrijventerrein “De Schaft”.

De kantoorruimte op de 1e verdieping is bereikbaar via de algemene, gezamenlijke entree.

De huurders van de 1e verdieping kunnen gebruik maken van de faciliteiten op de begane grond, zoals de gemeenschappelijke ontvangstruimte en pantry. Tevens is er een gemeenschappelijke vergaderruimte op de 1e verdieping welke op basis van fair use kan worden gebruikt.

Ligging:
Houten is een moderne stad met een dynamisch karakter en een hoog investeringsniveau.

Bedrijventerrein “De Schaft” heeft recent een revitalisering gehad en er zijn diverse nieuwbouw ontwikkelingen geweest. De ontsluiting en infrastructuur zijn door de gemeente aangepast aan de eisen van de huidige en toekomstige tijd. Ook veel van de reeds gevestigde bedrijven hebben hun pand opgeknapt. Er is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd welke werkzaam zijn in groothandelsactiviteiten, productie, horeca en volumineuze verkoop. Enkele bekende ondernemingen die op het bedrijventerrein zijn gevestigd zijn: KPN, Bouwbedrijf Van Rijn, Profile, Bosch Car Service Auto Totaal Houten en Tuincentrum De Schouw.

Bedrijventerrein “De Schaft” ligt centraal in Houten, dichtbij alle voorzieningen. De winkels, restaurants en terrassen van het oude dorp bevinden zich op korte afstand. Hetzelfde geldt voor uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid:
Houten is dankzij de centrale ligging in het land, in de directe nabijheid van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Zowel via de rondweg van Houten, alsmede via de Rijksweg A27 is het object eenvoudig bereikbaar.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte en een treinstation op enkele minuten loopafstand van het object. Houten beschikt over een tweetal NS Stations.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 110 m² verhuurbaar vloeroppervlak kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping, als volgt verdeeld over 3 (drie) kantoorunits:
- Unit 5: circa 30 m²;
- Unit 7: circa 30 m²;
- Unit 8: circa 50 m².

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Parkeergelegenheid:
Er zijn 6 (zes) parkeerplaatsen vrij beschikbaar op eigen terrein. In de nabij omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Opleveringsniveau:
De kantoorunits worden opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Scheidingswanden;
- Sanitaire voorzieningen (gezamenlijk);
- Verwarming middels gas Cv-installatie met vloerverwarming;
- Airconditioning;
- Systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen;
- Branddetectiesysteem;
- Wifi;
- Te openen ramen;
- Intercom systeem;
- Aansluitingen voor elektra en data;

Tevens is inclusief op basis van fair-use policy:
- Vergaderruimte;
- Pantry voorzien van vaatwasser en koelkast.

Onder fair-use wordt begrepen: naar rato van gehuurde oppervlakte van het businesscenter is er met, naar redelijk en billijkheid, instandhouding van de rechten van de andere huurders een recht op een tijdsevenredig gebruik van de meetingroom en pantry.

Huurprijzen:
- Unit 5: € 750,=;
- Unit 7: € 750,=;
- Unit 8: € 1.250,=.

Genoemde huurprijzen zijn per maand en zijn inclusief servicekosten, gebruik van internet en gebruik van de vergaderfaciliteiten. De huurprijzen dienen nog vermeerderd te worden met BTW.

Verhuurder is bevoegd de huurprijs tussentijds aan te passen indien de tarieven voor levering van elektra en gas met meer dan 5% stijgen.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per maand te voldoen.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
Vanaf 1 (één) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 6 (zes) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “alle huishoudens”, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015=100.

Energielabel:
Voor dit object geldt een labelklasse A++.
Het energielabel is geldig tot 26 maart 2034.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan