Resultaten laden ...

Koninginnegracht 23

266 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 4.322 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Willemspark

Algemeen
Het object is gelegen op één van de vooraanstaande grachtenlocaties in Den Haag, tussen de Dr. Kuyperstraat en de Laan Copes van Cattenburch. Hier zijn onder andere diverse ambassades, de Kamer van Koophandel, het Provinciehuis en Bird & Bird gevestigd.

Beschikbaarheid
De voor verhuur beschikbare bedrijfsruimte betreft een kantoorruimte op de begane grond van ca. 266 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is voorzien van de volgende voorzieningen t.w.:

• Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen
• Aanwezige systeemwanden
• Mechanische ventilatie
• Sanitaire voorzieningen (gescheiden toiletten)
• Keuken/ pantry met vaatwasser
• Bel/ intercomfunctie

Ter overname (optioneel)
In verband met een verhuizing van huidige huurder naar een locatie elders zijn er tegen een nader overeen te komen vergoeding diverse zaken in het gehuurde over te nemen, waarvan binnenkort een inventarislijst op aanvraag beschikbaar zal zijn.

Huurprijs kantoor
De huurprijs van het object bedraagt
€ 4.322,50,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt momenteel € 58,- per m² per jaar inclusief het aandeel elektra, gas- en waterverbruik welke bepaald wordt op basis van het gehuurde metrage per individuele huurder, gedeeld door het totale metrage van het gebouw.

Jaarlijks vindt er een verrekening op basis van het daadwerkelijk verbruik plaats.

Energielabel
A.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘Kantoor’.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Er zijn vrijwel directe verbindingen met het rijkswegenverkeersnet o.m. via de Utrechtse baan (A4 richting Amsterdam / Rotterdam en A12 richting Utrecht) en de Rijksstraatweg A44 (richting Amsterdam).

Openbaar vervoer
De verbindingen met openbaar vervoer van en naar Den Haag Centraal Station zijn uitstekend, middels de tramlijn 9 en buslijn 65 waarvan de halteplaatsen zich voor de deur bevinden.

Beschikbaarheid
In overleg.

Huurtermijn
5+ (5) optiejaren. Andere huurtermijnen in overleg.

Huurbetaling
Per 3 maanden (kwartaal) vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden bruto huurverplichting.

Indexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) aangevuld met eigenaarsbepalingen.

Bijzonderheden

Het betreft hier een onderhuursituatie waardoor huidige huurder tot 1 december 2028 aan verhuurder haar goedkeuring moet vragen voor een nieuwe kandidaat huurder.

Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.