Resultaten laden ...

Klipperaak 301

53 m2 kantoorruimte te koop in Bodegraven

Kenmerken

Prijs € 190.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte 1090 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Dammekant
Bedrijventerrein Rijnhoek

De verkoop is gestart van het project N11OFFICEBOX. Het project bestaat uit 40 royale garageboxen en 12 representatieve kantoren. Schrijf u nu in via de projectwebsite. Voor de actuele beschikbaarheid kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite of contact opnemen met ons kantoor.

Bent u op zoek naar een representatieve kantoorruimte op een A-locatie, omgeven door rust en groen? Dan is dit uw kans! Op de tweede en derde verdieping worden 12 hoogwaardige kantoren gerealiseerd, perfect voor ambitieuze ondernemers en bedrijven die waarde hechten aan een professionele uitstraling, een centrale ligging en een inspirerende werkomgeving.

Dit moderne en stijlvolle gebouw ligt op een royale kavel. Er zijn kantoorruimtes te koop vanaf 48 m2 tot 187 m2. De hoogwaardige afwerking en complete voorzieningen zoals verwarming, koeling, hoogwaardige isolatie en grote raampartijen zorgen voor een comfortabele werkomgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, zodat uw medewerkers en bezoekers gemakkelijk kunnen parkeren.

Vereniging van Eigenaren
Als koper binnen het project N11OFFICEBOX wordt u onderdeel van de nog op te richten vereniging van eigenaren ( VvE ). De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes , zoals het buitenterrein, de parkeerplaatsen, beveiliging en overige gezamenlijke voorzieningen.

Begane grond

Tweede verdieping:
Verhuurbaar vloeroppervlakte: 48 m2
Te koop vanaf € 190.000,- ex btw v.o.n.

Tweede verdieping:
Verhuurbaar vloeroppervlakte: 80 m2
Te koop vanaf € 270.000,- ex btw v.o.n.

Derde verdieping:
Verhuurbaar vloeroppervlakte: 187 m2
Te koop vanaf € 489.000,- ex btw v.o.n.