Resultaten laden ...

Kieler Bocht 3

67 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 670 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Euvelgunne
Bedrijventerrein EEMSPOORT

Gelegen aan de Kieler Bocht 3, is deze kantoorruimte onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw met drie torens. Het pand kenmerkt zich door een moderne look met strakke raampartijen en donkergrijze kozijnen die contrasteren met de gemetselde gevels voor een eigentijdse uitstraling.

Dit stijlvolle kantoorpand biedt uitstekende bereikbaarheid vanwege de nabijheid van de zuidelijke ringweg N7, waardoor het een zichtbare en gemakkelijk toegankelijke locatie is voor zowel medewerkers als bezoekers. De ligging garandeert een vlotte verbinding met het stadscentrum en omliggende gebieden.

De ruimte omvat twee flexibel in te richten ruimtes, ideaal voor diverse functies zoals werkplekken, vergaderingen of ontspanningsgebieden, en stelt u in staat het kantoor aan te passen aan verschillende werkstijlen.

Kieler Bocht 3 beschikt over energielabel A, wat zorgt voor een duurzame en energiezuinige werkomgeving.

Oppervlakte
Voor verhuur wordt aangeboden een totaal van 67 m² v.v.o. kantoorruimte, gelegen op de eerste verdieping, met de volgende verdeling:
Ruimte 1: 22.5 m² v.v.o.
Ruimte 2: 44.5 m² v.v.o.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand bevindt zich op een uitstekende locatie aan het begin van bedrijventerrein Euvelgunne, direct naast de zuidelijke ringweg N7 en de A7, wat zorgt voor perfecte bereikbaarheid per auto. Bovendien is er een goede verbinding met het openbaar vervoer; op 1 minuut lopen vindt u een bushalte, vanwaar u binnen enkele minuten op Station Europapark bent.

Parkeren
Er zijn 88 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau
- Afgewerkte vloeren
- Ledverlichting
- Gezamenlijke pantry
- Te openen ramen
- Toiletgroep (m/v)
- Raambekleding
- Airco
- Systeemplafond
- Databekabeling

Huurcondities

Huurprijs: € 670,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 1 jaar

Servicekosten: € 335 per maand

Aanvaarding: per 1 augustus 2024

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de directie.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan