Resultaten laden ...

Kazernestraat 10

20 - 3.247 m2 kantoorruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 280 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Kazerneterrein
Bedrijventerrein Kazernekwartier (SD)

De kantoorruimtes zijn gevestigd in een oud marechausseegebouw. Het gebouw is gelegen tussen het industrieterrein Groot Boller en het Kazerneterrein Blerick. Het terrein is in ontwikkeling tot een veelzijdig park met diverse bestemmingen, als maatschappelijk, medisch en recreatie. Het pand betreft een rijksmonument en is gebouwd omstreeks 1900 en compleet verbouwd en uitgebreid in 2012 in de huidige staat. Het pand heeft een vloeroppervlakte van in totaal ca. 3.247 m2.
De bereikbaarheid van het pand is uitstekend te noemen door de nabij gelegen autosnelwegen A73 en A67. Het treinstation van Blerick bevindt zich op een paar minuten loopafstand. Daarnaast zijn de centra van Blerick en Venlo binnen enkele auto minuten te bereiken.

Het pand heeft een vloeroppervlakte van in totaal ca. 3.247 m2. L3 Capital BV biedt u de mogelijkheid tot het huren van een deel van het pand. Zo is er kantoorruimte te huur vanaf 20 m2. De huurprijs bedraagt € 280,- per m2 per jaar exclusief btw, inclusief servicekosten (waaronder gas/water/elektra/ internet/ afvalverwerking/ alarm en beveiligingskosten/ algemene onderhoudskosten/ schoonmaak algemene ruimtes/ gebruik maken van algemene meeting room/ receptionisten beperkte uren aanwezig).

De kantoorruimtes worden opgeleverd op een zéér hoogwaardig opleveringsniveau. Zo zijn de verschillende ruimtes voorzien van vloerbedekking, zijn de wanden en plafonds voorzien van stucwerk, is er glasvezelinternet aanwezig en is iedere ruimte individueel te verwarmen en te koelen. Optioneel kunnen de ruimtes ook gemeubileerd worden gehuurd.

Huurcondities

Huurprijs: € 280,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: 3 maanden.

Servicekosten: In begrepen.

Aanvaarding: In overleg, doch per direct beschikbaar.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan