Resultaten laden ...

Kapitein Hatterasstraat 3

75 - 216 m2 kantoorruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 995 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein Loven
Bedrijventerrein LOVEN

Voor het verhuur zijn er de volgende mogelijkheden
Optie 1: De gehele eerste verdieping (geheel gerenoveerd) met eigen ingang van ca 141m2 waarvan 12m2 buitenterras: 1.795 euro per maand.

Optie 2: Drie ruimtes op de begane grond met eigen ingang (inclusief eigen keuken en toilet).van ca 75 m2: 995 euro per maand.

Optie 3: Begane grond + de eerste etage: 2.500 euro per maand

Geheel gerenoveerde, ruime bedrijfsruimtes met diverse opties tot verhuur voor ondernemers die op zoek naar een uitbreiding of naar ruimtes om praktisch en creatief in te richten,

Een ruime bedrijfsruimte met twee etages gelegen op het bedrijventerrein ‘Loven’ te Tilburg. Met diverse kleinere kamers en een grote open ruimte zijn er mogelijkheden voor een showroom, meerdere kantoren, een atelier en kleinschalige opslagruimtes.

Algemeen
Een bedrijfsruimte met veel ruimte en mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een plek waar zij hun onderneming kunnen laten groeien of waar zij de ruimte hebben om hun onderneming op een praktische en/of creatieve manier een thuisbasis te geven.

De bedrijfsruimte is gunstig gelegen op het bedrijventerrein “Loven” te Tilburg. De eerste etage heeft een zelfstandige ingang, op termijn krijgen de verhuurde ruimtes op de begane grond ook een zelfstandige ingang. . Op Loven zijn ruim 250 bedrijven gevestigd met een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Het bedrijventerrein Loven is bovendien bij ondernemers het meest populaire bedrijventerrein in Tilburg gezien de nabijheid van het spoor, rondweg én water waardoor het een multimodaal bedrijventerrein is.

Oppervlakte
De bedrijfs-/kantoorruimte is als volgt verdeeld:

Begane grond: ca. 75 m2

Eerste verdieping: ca. 142 m2, waarvan 12 m2 buitenterras.

Ligging
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein 'Loven', een grootschalig en divers bedrijventerrein. Het terrein ligt aan de oostkant van Tilburg en wordt begrensd door de Bosscheweg, de spoorlijn Tilburg – Den Bosch, de Burgemeester Bechtweg, de Centaurusweg en het Wilhelminakanaal. Op Loven zijn ruim 250 bedrijven gevestigd met een grote diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Het bedrijventerrein Loven is bovendien bij ondernemers het meest populaire bedrijventerrein in Tilburg gezien de nabijheid van het spoor, rondweg én water waardoor het een multimodaal bedrijventerrein is.

Daarnaast is het stadscentrum op korte afstand gelegen wat een zeer prettige bijkomstigheid is voor de toekomstige gebruiker van de bedrijfsruimte; voor bijvoorbeeld even een snelle boodschap of een lunch(wandeling).

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Loven wordt gekenmerkt door haar centrale ligging ten opzichte van het centrum van Tilburg en de diverse invalswegen. Het terrein is aan de ene zijde ontsloten door het Tilburgse Ringbanenstelsel en aan de andere zijde door de Noordoosttangent (Burgemeester Bechtweg), waardoor er een directe aansluiting is op de A58, (via de A261) op de A59 en (via de A65) op de A2. Tevens is er een busverbinding naar Loven.

Parkeren
Er zijn 2 eigen parkeerplekken beschikbaar en rondom de bedrijfsruimte is het gratis parkeren.

Doelgroep.
Deze bedrijfsruimtes zijn geschikt voor diverse doelgroepen zoals kleine ondernemers, MKB’ers en organisaties die zowel kantoorruimtes in combinatie met een showroom en/of kleinschalige opslag mogelijkheden willen realiseren. Door de multifunctionele mogelijkheden zijn deze ruimtes geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan ruimte en een eigen plek.

ENERGIELABEL
Kapitein Hatterasstraat 3 (begane grond): B
Kapitein Hatterasstraat 5 (verdieping): C

Opleveringsniveau
De eerste etage beschikt over een zelfstandige ruimte met eigen toegang dat geheel in nieuwstaat gerenoveerd is, inclusief een nieuwe gietvoer en twee nieuwe buiten terrassen. Alle ruimtes zijn voorzien van airco-units en er zijn een moderne keuken en sanitaire voorzieningen aanwezig.

De begane grond is voorzien van 3 ruimtes, allen inclusief airco-units. Op de begane grond is er een toilet en pantry aanwezig.

Huurcondities

Huurprijs optie 1: € 1.795,- per maand.
Huurprijs optie 2: € 995,- per maand.
Huurprijs optie 3: € 2.500,- per maand.

Huurtermijn: minimaal 3 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan