Resultaten laden ...

Kabelweg 37

24 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Sloterdijk I

Kantoorruimte huren Kabelweg 37 (Amsterdam Sloterdijk)
Voor de verhuur bieden wij op deze locatie hoogwaardige full-service kantoren aan. Het business center is gelegen op de vierde verdieping en is voorzien van goede faciliteiten. Op deze locatie is het mogelijk om een eigen kantoorruimte te huren van 2 tot 40 personen. Naast de uitstekende ligging op bedrijventerrein zijn ook de huurtermijnen erg gunstig. Je kan namelijk op deze locatie een ruimte huren vanaf 1 jaar. Benieuwd of deze locatie bij jouw onderneming aansluit? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag een van onze adviseurs naar alle mogelijkheden.

Faciliteiten
Wanneer je er voor kiest om een kantoor te huren in het Coengebouw, dan kan je naast het kantoor ook gebruikmaken van de geboden services en faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik van de vergaderfaciliteiten, de bemande receptieservice, razendsnel internet en de belhokjes op de verdieping. Daarnaast zijn op de verdieping meerde pantries gelegen en beschikt het gebouw over een bedrijfsrestaurant op de 1e verdieping. Als je met de auto richting het kantoor komt, dan kan je deze gemakkelijk parkeren in de parkeergarage. De kosten voor deze parkeerplekken bedraagt € 175,- per maand.

Beschikbaarheid
Op deze locatie zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kantoor voor 3-4 personen? Neem dan dit kantoor van 23 m², welke te huur is tegen een maandelijks bedrag van € 1.250,-. Toch behoefte aan meer kantoorruimte? Neem dan dit 8-persoonskantoor, welke te huur is voor € 2.300,- per maand. Op deze locatie zijn kantoren tot 600 m² beschikbaar. Benieuwd naar al alle mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid
Het Coengebouw is gelegen op een strategische ligging op bedrijven Sloterdijk, naast de Ringweg A10. Vanwege de optimale bereikbaarheid en de centrale ligging hebben vele toonaangevende bedrijven zoals Douwe Egberts, Booking.com, Dell, Reed Elsevier en Facilicom zich al in deze omgeving gevestigd. De bereikbaarheid met het openbaarvervoerbus is ook erg goed te noemen. Zo bevindt zich Metrostation Isolatorweg op enkele minuten lopen en Treinstation Amsterdam Sloterdijk gelegen op 10 minutenloopafstand.