Resultaten laden ...

Industrieweg 13 A

500 m2 kantoorruimte te huur in Wormerveer

Kenmerken

Huurprijs € 3.875 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriebuurt

Perfecte locatie voor ondernemers die waarde hechten aan uitstraling en ligging!!

Mooie INDUSTRIEEL ingerichte kantoorruimte/showroom met aan de achterzijde uniek uitzicht over de Nauernasche Vaart en gelegen op uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Molletjesveer. Deze fraaie kantoor-/showroomruimte ligt op de 2e verdieping van dit moderne kantoorpand met meerdere gebruikers. De ruimtes in dit complex hebben allen een hoogwaardige afwerking met industriële uitstraling.

Beschikbare ruimte en indeling:
Begane grond: representatieve entree, centraal trappenhuis met brievenbussen, hardhouten trap naar de verdiepingen en goederenlift. Vanwege de beschikbare goederenlift uitstekend geschikt als showroomfunctie (bijv. keukens, sanitair, woninginrichting).

2e verdieping (ca. 500 m²):
Kantoorruimte, alsmede representatieve vergaderruimte voorzien van meerdere raampartijen voor royale daglichttoetreding. De kantoorruimte is volledig geoutilleerd en voorzien van glasvezel. Industriële betonnen vloerafwerking, alsmede plafondafwerking met industriële uitstraling (gedeeltelijk). Pantry en gezamenlijk gebruik van de toiletgroepen (dames - en heren gescheiden) op de verdieping. Diverse ruimtes beschikken tevens over airconditioning.

Opleveringsniveau:
- halogeen verlichtingsarmaturen
- ledverlichting in systeemplafond
- cv radiatoren
- glasvezel
- airconditioning (gedeeltelijk)
- vloerbelasting van ca. 450 kg/m²
- toiletgroep (gezamenlijk gebruik)
- pantry
- grote goederenlift 1,5x5 m (gezamenlijk gebruik)

Huurprijs : € 3.875 per maand ex. BTW en service -/energiekosten.
Servicekosten : € 5 per m² per jaar ex. BTW
Energiekosten : € 20 per m² per jaar ex. BTW (verbruik van gas, water, elektra op basis van normaal kantoorgebruik)

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie/waarborgsom.

Bijzonderheden:
- uitstekende ligging
- voorzien balkon aan de achterzijde met weids uitzicht
- industriële look & feel
- grote goederenlift aanwezig
- op ca. 15 minuten rijden van Amsterdam!

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zowel op eigen terrein als de parkeervakken aan de overzijde.

Gebruiksmogelijkheden:
Uitstekend geschikt voor o.a. de zakelijke dienstverlening, uitzendorganisaties, (keuken/sanitair)showroom, atelier etc.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar zowel per auto/vrachtauto als ook per openbaar vervoer. In de directe nabijheid van het object is een bushalte gesitueerd.

Locatie gegevens:
Het object is gelegen op het industrieterrein Molletjesveer in het noordelijke gedeelte van de Zaanstreek. De directe ligging aan de N 246 en de nabijheid van de A7, A8 en A9 garanderen een uitstekende bereikbaarheid. Plaatsen als Zaandam, Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Beverwijk zijn allen binnen 15 autominuten bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is het geheel uitstekend te bereiken.

Aanvaarding:
Op korte termijn.