Resultaten laden ...

Helmholtzstraat 61

890 - 1.924 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Middenmeer

Het kantoorgebouw aan de Helmholtzstraat 61-63 is gelegen in het stadsdeel Watergraafsmeer, aan de oostzijde van Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in het bruisende Amsterdam Oost, een gebied dat de afgelopen jaren sterk in populariteit is gestegen onder bedrijven en organisaties. Dit komt onder andere door de unieke combinatie van een levendige omgeving, de nabijheid van het stadscentrum en uitstekende bereikbaarheid via zowel het openbaar vervoer als de auto. De strategische ligging in een wijk die bekendstaat om haar culturele diversiteit, het groene karakter en een opkomende zakelijke dynamiek, maakt dit gebied bijzonder aantrekkelijk voor ondernemingen die op zoek zijn naar een representatieve locatie in een opkomend zakelijk knooppunt.

Het kantoor aan de Helmholtzstraat ligt boven een modern winkelcentrum, te midden van een gemengde omgeving waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan. Deze levendige setting zorgt voor een prettige werkomgeving met tal van voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand bevindt zich Park Frankendael, een geliefd groene oase in de stad, ideaal voor een ontspannen wandeling tijdens de lunchpauze. In de directe omgeving vind je diverse horecagelegenheden, waaronder Italian District, Lunchroom Lastig, een bakkerij en naast het kantoorgebouw ligt een Albert Heijn. Voor accommodaties zijn er nabijgelegen hotels, zoals Bob W Oosterpark, Amigo Hotel en Q-Factory Hotel.

Het gebouw zelf biedt een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 1.924 m² op de eerste verdieping, verdeeld over flexibele units. Deze ruimte kan in haar geheel gehuurd worden, maar biedt ook de mogelijkheid tot opsplitsing in twee aparte units van respectievelijk 890 m² en 1.034 m². Hierdoor is de ruimte geschikt voor zowel grotere als middelgrote bedrijven. De kantoorruimte is recent gerenoveerd en beschikt nu over een hoogwaardig en modern afwerkingsniveau, volledig afgestemd op de eisen van de hedendaagse kantoorruimtes. Wat direct in het oog springt, is het aangename natuurlijke licht, dat dankzij de grote raampartijen zorgt voor een open en lichte sfeer. Bovendien zorgen de hoge plafonds voor een extra ruimtelijk gevoel. Het kantoorgebouw beschikt tevens over een ruime vergaderruimte, die wordt gedeeld met de andere bedrijven in het pand.

BESCHIKBAARHEID
In totaal is er 1.924 m² v.v.o. beschikbaar op de eerste verdieping. Onder te verdelen in:
- Unit 1.1: 890 m²
- Unit 1.2: 1.034 m²

HUURPRIJS
€ 225,- per m² per jaar, exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

AANVAARDING
Per direct.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel B.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco+ gerenoveerd, met o.a.:
- Hoge plafonds;
- Geschilderde wanden;
- Nieuwe klimaatinstallaties;
- Veel natuurlijk licht;
- Toiletten;
- Pantry aansluiting;
- Douche ruimte;
- Volledig gerenoveerde entree met gedeelde meetingrooms en informele zitruimtes.

BEREIKBAARHEID
Openbaar vervoer
Dichtstbijzijnde halte (bus/tram/metro): Amsterdam, Linnaeusparkweg
- Loopafstand: 0,2 km
- Looptijd: 3 min

Dichtstbijzijnde treinstation: Science Park
- Loopafstand: 0,8 km
- Looptijd: 10 min

Eigen vervoer
De dichtstbijzijnde opritten van de snelweg:
- A10 op 1,2 km hemelsbreed met 4 min reistijd over een route van 1,6 km
- A1 op 2,7 km hemelsbreed met 8 min reistijd over een route van 6,4 km
- A2 op 4,4 km hemelsbreed met 10 min reistijd over een route van 8,5 km

PARKEREN
Parkeren middels een vergunning op de openbare weg (één vergunning per tien FTE).

Openbare weg
In stadsdeel Amsterdam Oost moet je betalen voor parkeren op maandag t/m zaterdag. In het gebied rondom de Helmholtzstraat (Indische buurt en Watergraafsmeer) is het betaald parkeren van 09:00 tot 21.00 uur. Het uur tarief is: € 3,90.