Resultaten laden ...

Gedempte Oude Gracht 144

267 m2 kantoorruimte te koop in Haarlem

Kenmerken

Prijs € 1.246.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Prachtig en volledig afgewerkt en ingericht rijksmonument in het hartje van Haarlem Centrum. Deze verborgen stadsoase omvat de volledige begane grond en biedt vele mogelijkheden voor een indrukwekkende kantoorruimte, een medische kliniek, winkelruimte, bed & breakfast, showroom of andere invulling in combinatie met de optie tot wonen in het pand.

Het pand is nu in gebruik als bed & breakfast, eventspace, fotostudio en woning. In het verleden was er een conceptstore met koffiebar gevestigd en is het pand als kantoorruimte gebruikt. De monumentale elementen, de hoge plafonds (4 m) en de creatieve en warme sfeer maken dit pand een unieke plek voor een hoogwaardig bedrijfsconcept.

Oppervlakte
Begane grond: circa. 267m2

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan het einde van de Gedempte Oude gracht, waar deze uitkomt op het prachtige Spaarne. De bekende DAKKAS in gevestigd op de naastgelegen parkeergarage en diverse winkels en koffiebarretjes liggen op steenworp afstand. Het pand is gemakkelijk te bereiken met de bus en met de auto middels een abonnement in naastgelegen parkeergarage ‘De Kamp’.

Bestemmingsplan
Wat is er volgens het actuele bestemmingsplan allemaal toegestaan?
Gemengd 3. Dit is een combinatie van wonen en bedrijvigheid met ondersteunende horeca.

Opleveringsniveau
Het pand wordt opgeleverd naar wens, optioneel volledig gemeubileerd in de huidige stijl. Er zijn drie badkamers aanwezig waarvan twee toiletten in de entree. De drie grote slaapkamers kunnen naar wens worden omgezet in praktijk-, winkel- of kantoorruimtes.

Huurcondities

Huurprijs: € 7.600,- per maand.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: september

Opzegtermijn: 2 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing

Koopcondities

Koopprijs: €1.246.000 ,- K.K.

Aanvaarding: september

BTW: Nee, is niet van toepassing

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10.% van de koopsom. De koper dient deze 1 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan