Resultaten laden ...

Floris Versterlaan 65

80 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Groenoord
Bedrijventerrein De Hallen

Bent u op zoek naar een nieuwe en duurzame bedrijfs- of kantoorruimte? Deze (gasloze) multifunctionele ruimte is nu beschikbaar voor verhuur en wordt compleet turn-key opgeleverd. Op de begane grond, op een aansprekend punt binnen de ontwikkeling, bevindt zich de representatieve entree en de beschikbare werkruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Desgewenst kunnen er 2 werk-/spreekkamers op de verdieping worden gecreëerd. De ruimte wordt voorzien van een complete keuken voorzien van koelkast, close-in boiler en vaatwasser alsmede een toilet met fontein.

De unit is onderdeel van de nieuwbouwontwikkeling ‘Leidse Baan2 @Werkpark Groenoord’. Dit project omvat 23 zelfstandige en multifunctionele bedrijfsunits met een unieke uitstraling, onder meer door de bamboe gevelbekleding. Wij bieden u graag de gelegenheid deze verrassend lichte- en prettige werkruimte zelf te ervaren, dus bel gerust voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Locatie
Ideaal gelegen op een steenworp afstand van het Centraal Station en het centrum van Leiden. Slechts 1.000 meter van Leiden Centraal, per fiets binnen 5 minuten bereikbaar en lopend binnen 15 minuten. Nabij uitvalswegen richting A4 en A44. De locatie is zowel met het openbaar vervoer, alsmede per auto goed te bereiken. Kortom; een bedrijfsruimte op deze locatie is de perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf!

Oppervlak
Ca. 40 m² BVO, gelegen op de 1e verdieping, met een eigen entree aan de straatzijde.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt onder andere voorzien van:
- Keuken v.v. koelkast, close-in boiler en vaatwasser
- Afgewerkte verdiepingsvloer met een nuttige vloerbelasting van 250 kg/m²
- Toilet met fontein
- Kozijnen voorzien van isolerende beglazing
- Geïsoleerde gevel en dak
- Airco split-unit voor verwarmen en koelen
- Wandcontactdozen
- Systeemplafond v.v. led verlichting
- Afgewerkte en witgeschilderde wanden
- Handblusser

Het opleveringsniveau is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Bestemming/gebruik
Volgens het bestemmingsplan ‘Groenoordbedrijven’ zijn er op de locatie bedrijven toegestaan van milieucategorie 1, 2 en 3.1, alsmede niet?geluidgevoelige maatschappelijke voorzieningen, zoals een huisarts?, tandarts? of fysiotherapiepraktijk, wellness voorzieningen, sportvoorzieningen en particuliere? en zakelijke dienstverlening. Detailhandel is niet toegestaan.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 800,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten is vastgesteld op € 50,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting. Jaarlijks zal er een afrekening plaatsvinden.

De ruimte is voorzien van eigen nutsaansluitingen voor water en elektra (de unit is gasloos), derhalve zal huurder zelf contracten afsluiten met de nutsleveranciers.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Goede (betaalde) parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Disclaimer
De foto’s van de reeds afgewerkte unit zijn bedoeld als impressie van het toekomstige afwerkingsniveau. Het toekomstige afwerkingsniveau kan iets afwijken.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan