Resultaten laden ...

Dudokplein 213

113 m2 kantoorruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 140 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Van Ravesteijn-erf en omgeving

Nieuw in verhuur: Kantoor-/praktijkruimte beschikbaar in Dordrecht

Wij bieden u nu een kantoor-/praktijkruimte aan in Dordrecht. Het betreft een ruimte aan het Dudokplein 213 B te Dordrecht. De praktijkruimte bestaat uit een oppervlakte van circa 113 m2 en bevindt zich op de begane grond van het luxe verzamelgebouw genaamd Het Palet. Dit moderne gebouw gelegen in de Dordtse wijk stadspolders biedt een uitstekende werkomgeving voor uw onderneming.

Via de zijkant van het gebouw komt u het kantoor-/praktijk binnen. De ruimte bestaat uit twee ruimtes. De toilet en pantry bevinden in een andere ruimte namelijk de gedeelde ruimte.

Het luxe verzamelgebouw 'Het Palet' is gunstig gelegen direct naast het winkelcentrum Bieshof en bevindt zich ook nog eens naast station Stadspolders. Hier vindt u diverse horecagelegenheden, waar u terecht kunt voor een smakelijke lunch, een gezellige borrel of een kopje koffie. Bovendien biedt het winkelcentrum verschillende retailers aan, zodat u tijdens uw pauze even kunt ontspannen met een gezellig winkelrondje.

Rond het gebouw vinden zich voldoende parkeergelegenheden. Hier hoeven zowel uw werknemers als uw klanten zich niet druk over te maken.

Voorzieningen:
- Gedeelde pantry
- toiletvoorzieningen;
- verwarming middels CV voorzien van radiatoren;
- brandblusmiddelen.

Huurprijs
€ 1.318,33 per maand exclusief btw.

Servicekosten
€ 438,80 per maand exclusief btw.

Datum van oplevering
Kan per direct

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang. Huurprijzen worden aangepast op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Uitgangspunt van dit huurvoorstel is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2015.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan