Resultaten laden ...

Dr. Hub van Doorneweg 155, 157

20 - 26 m2 kantoorruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs vanaf € 425.00
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Het Laar
Bedrijventerrein HET LAAR

Aantrekkelijke kantoorruimte, gelegen op bedrijvenpark Het Laar direct aan de A58, herkenbaar en beeldbepalend voor de skyline van Tilburg, bestaande uit twee representatieve vrijstaande kantoortorens. De twee kantoortorens zijn met elkaar verbonden middels een bijzonder fraaie lichte entreepartij, die met een imposante glazen centrale hal toegang geeft tot beide kantoortorens. Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en beschikt over alle moderne kantoorfaciliteiten zoals topkoeling, glasvezel en is turn-key. In de gebouwen zijn reeds gevestigd gerenommeerde zakelijke dienstverleners als SCAB Accountants, Klanten Vertellen, Kamerbeek Advocaten en Joore Registeraccountants en Belastingadviseurs.

VERDIEPING 1

1 Zelfstandige kantoorruimtes beschikbaar:

40 m2 - 850,- euro per maand ALL-IN Excl. BTW

VERDIEPING 2

8 Zelfstandige kantoorruimtes beschikbaar:

20 m2 - 425,- euro per maand ALL-IN Excl. BTW

2 Zelfstandige kantoorruimtes beschikbaar:

26 m2 - 525,- euro per maand ALL-IN Excl. BTW

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot afgesloten eigen parkeerterrein met tevens bezoekersplaatsen.

De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 400,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Het Laar is goed bereikbaar met eigen vervoer via snelweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich recht voor de deur.

Interesse plan snel een bezichtiging!