Resultaten laden ...

Donauweg 8 C

300 - 1.204 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 185 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Vervoerscentrum

TE HUUR Donauweg 8-C in Amsterdam

OBJECT
Kleinschalig representatief KANTOORPAND voorzien van veel daglicht vanwege de cilindervorm, wat zorgt voor een aangenaam en motiverend werkklimaat. Met vloeropties variërend van ca. 300 m² tot ca. 1.204 m² is deze ruimte geschikt voor verschillende teamgroottes. De locatie bevindt zich in de nabijheid van o.a. softwarebedrijven, consultants, fabrikanten en telecommunicatiebedrijven zoals o.a. KPN, Equinix, Signify en Athora Insurance.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Donauweg ligt in het hart van het Amsterdamse industriegebied Westpoort, een levendig zakencentrum dat bekend staat om zijn industriële en commerciële activiteiten. Het ligt in de buurt van grote snelwegen en andere vervoersmogelijkheden. De trein-, metro- en tramhalte Sloterdijk ligt op slechts 10 minuten afstand en je hebt gemakkelijk toegang tot de snelwegen A4, A5 en A10, zodat je in minder dan 15 minuten op Schiphol en in steden als Den Haag en Rotterdam bent. Restaurants, cafés, winkels en hotels zijn op loopafstand te vinden. In het industriële landschap van Westpoort ontdek je nabijgelegen groene ruimten en waterwegen voor momenten van ontspanning en schilderachtige uitzichten. Op slechts 10 minuten met de auto of fiets biedt Westerpark een levendige mix van groen, creatieve cultuur en iconische architectuur. Er zijn tentoonstellingen, markten, festivals en de hergebruikte Westergasfabriek.

PARKEREN
Bij het gehuurde behoren in totaal 16 parkeerplaatsen op een eigen afgesloten parkeerterrein.

BESTEMMINGSPLAN
Donaustraat 8 C valt onder het bestemmingsplan ''Bestemmingsplan Sloterdijk II'' en heeft een bedrijfsbestemming tot en met categorie 4.1 alsmede de functiebestemming kantoor.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Totaal circa 1.204 m2 verhuurbaar vloeroppervlak verdeeld over vier gelijke verdiepingen.
begane grond : ca. 302 m² kantoorruimte;
1ste verdieping : ca. 302 m² kantoorruimte;
2de verdieping: ca 300 m² kantoorruimte;
3de verdieping: ca.300 m² kantoorruimte.

VOORZIENINGEN
De kantoren worden opgeleverd met een plafond voorzien van LED verlichting, verwarming, koeling (airco), een dubbele toiletgroep per bouwlaag, een lift en elektra. In overleg kan de kantoorruimte volledig turn key naar wens worden opgeleverd, waarbij de verbouwingskosten in de huurprijs worden verdisconteerd (huurtermijn minimaal vijf jaar).

ENERGIELABEL
Het gebouw beschikt over energielabel C, na verbouwing energielabel A.

HUURPRIJS
€ 185,-- per m2 per jaar, exclusief BTW op basis van het standaard opleveringsniveau als omschreven onder "Voorzieningen".
€ 235,-- per m2 per jaar, exclusief BTW op basis van een turn key afgebouwde ruimte (bij verhuur van minimaal vijf jaar).
Parkeerterrein: € 1.250,00 per plaats per jaar, exclusief BTW (4 plaatsen per bouwlaag).

SERVICEKOSTEN
€ nader te bepalen / per m2 per jaar, exclusief BTW, op voorschotbasis.

AANVAARDING
In overleg.

BETALINGEN
Per maand vooruit te voldoen.

HUURTERMIJN
Vijf (05) jaar + vijf (05) jaar

OPZEGTERMIJN
Twaalf (12) volle kalendermaanden.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor kantoorruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

BANKGARANTIE/WAARBORGSOM
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een door de accountant van de verhuurder nader vast te stellen percentage.

PRIVACY
Brandt Bedrijfsmakelaars respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan