Resultaten laden ...

De Lairessestraat 111

454 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 455 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Willemspark

In het hart van Amsterdam Zuid ligt De Lairessestraat, in 1912 vernoemd naar de 17e-eeuwse schilder Gerard de Lairesse. De straat loopt van het Concertgebouwplein naar het Valeriusplein en biedt een mix van luxe woningen en high-end kantoorgebouwen.

De Lairessestraat 111-115 beschikt over ca. 1.423 m² v.v.o. kantoorruimte en is in 2017 volledig gerenoveerd. Het kantoor beschikt over energielabel A.
Het is een representatieve vrijstaande kantoorvilla met een statige voordeur en voorzien van een tuin op het zuiden. Het gebouw biedt een prettige en lichte werkomgeving nabij het centrum van Amsterdam en de Zuidas. De etage op de begane grond is voorzien van diverse vergaderruimten en een ruime keuken. De tuin aan achterzijde van het gebouw beschikt over een ruim terras en een tuinhuis voorzien van een douche. Het souterrain bestaat uit archiefruimte, de kantoorverdiepingen bestaan uit diverse ingerichte kamers die dienen als kantoor.

De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief (onder meer) vergaderzalen, keuken met toegang tot de tuin, douche faciliteiten, hoogwaardig meubilair en verlichtingsarmaturen. De locatie wordt door velen gezien als één van de meest aantrekkelijke en dynamische buurten van Amsterdam. In het souterrain bevindt zich nog een ruimte archiefruimte.

Locatie
Nabij gelegen is een groot scala aan vooraanstaande investeerders, advocatenkantoren en andere zakelijke dienstverleners gevestigd in vergelijkbare historische- als moderne kantoorvilla's.

Op loopafstand van de Lairessestraat 111-115, vind je de Cornelis Schuystraat. De levendige mix van ambachtelijke buurtwinkels, exclusieve boetieks, gezellige cafés en sfeervolle restaurants maakt de straat en omgeving tot een favoriet. Een charmante én mondaine straat voor levensgenieters en fijnproevers.

Tot slot, bevinden zich in de directe omgeving ook winkelgelegenheden op de P.C. Hoofdstraat en de Van Baerlestraat in combinatie met het Museumplein. Hier vindt je luxe winkels (PAUW, OGER, Suit Supply etc.), hotels (Conservatorium Hotel) en musea (Rijks Museum, Stedelijk Museum en Moco Museum).

Bereikbaarheid
Auto
Deze zeer representatieve kantoorvilla is gelegen aan een van de belangrijkste toevoerwegen naar het centrum van Amsterdam en is dan ook via de rijksweg A10 uitstekend bereikbaar via de afslagen S108 en S109.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het object zeer goed te bereiken. Halte Emmastraat ligt voor het object op minder dan 1 minuut loopafstand. Waar verscheidene bussen rijden.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 455,00 per m² v.v.o. per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 60,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW *.

*De hoogte van de servicekosten kan worden gewijzigd na invloed van recente fluctuaties.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel ca. 454 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar + ca. 95 m² v.v.o. archiefruimte, verdeeld als volgt:

Souterrain (archief) ca. 95 m² v.v.o.

Begane grond ca. 139 m² v.v.o.
2de verdieping ca. 315 m² v.v.o.

Opleveringsniveau
De Lairessestraat 111-115 is in 2017 volledig gerenoveerd. Het gebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, met de volgende voorziening:

- Ruime en luxe entree;
- Klimaat installatie;
- Keuken (delen met huidige huurder in overleg);
- Tuin met lounge meubilair (delen met huidige huurder);
- Tuinhuis voorzien van douche;
- Huidige vloerafwerking;
- Verlichtingsarmaturen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Te openen ramen;
- Bel/ intercom-installatie en voordeur die automatisch opent en sluit;
- Huidige indeling kamers en meeting rooms;
- Pantry op de verdieping.

Huurtermijn
In overleg met de Onderverhuurder. Uiterlijk tot 31 januari 2033.

Huuringangsdatum
In overleg met de Onderverhuurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.