Resultaten laden ...

Danzigerkade 17

418 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 7.837 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Minervahaven Hempoint (niet kadegebonden)

Een prachtig kantoor beschikbaar op de Danzigerkade bij Plekky!

In dit gebouw zijn er op de derde verdieping twee kantoren beschikbaar van allebei circa 418 m². Deze kun je los van elkaar of gecombineerd huren. Dit kantoor betreft het kantoor aan de voorzijde van het pand.

Het geweldige uitzicht door de grote ramen, kijkt uit op het water van de Houthavens. Dit zal je elke dag weer verbazen.

Daarnaast heeft dit kantoor meerdere meeting ruimtes en is het op veel verschillende manieren in te delen. De uitstraling van het kantoor is modern en sfeervol. Echt een fijne plek om je bedrijf te vestigen.

In het pand en de directe omgeving zitten er veel creatieve bedrijven gevestigd. Het is echt een levendige omgeving met karakter.

De bereikbaarheid is goed. De auto parkeer je voor de deur en met de bus ben je direct verbonden met Amsterdam CS. Ook op de fiets ben je er zo. Voor ieder wat wils dus!

Oppervlakte:
Dit kantoor beslaat in totaal 418 m² verdeeld over één verdieping.

Ligging en bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed. De auto parkeer je voor de deur en met de bus ben je direct verbonden met Amsterdam CS. Ook op de fiets ben je er zo.

Parkeren:
Parkeren mogelijk middels parkeer abonnement.

Bestemmingsplan:
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Opleveringsniveau:
Het pand kent verschillende meeting ruimtes, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving.
Dankzij de ramen rondom is er sprake van veel natuurlijke lichtinval.

Huurcondities

Huurprijs: 7.837,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 1 jaar, of langer.

Servicekosten: € 35 per m2 per jaar excl. BTW.

Aanvaarding: Start huurperiode.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================