Resultaten laden ...

Danzigerbocht 39 P

150 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 3.125 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Minervahaven Hempoint (niet kadegebonden)

Prachtig Plekky te huur op de Danzigerbocht in de Amsterdamse Houthavens!

Het betreft een onderhuursituatie waarbij je een deel van het kantoor van een andere bedrijf huurt. Het totale kantoor is circa 550 m² en er is plek voor een bedrijf met circa 10-12 medewerkers. Je krijgt binnen het kantoor je eigen gedeelte van 150 m² en daarnaast zijn er nog tal van andere faciliteiten waar je gebruikt van kunt maken.

Het gaat om een lichte, industriële ruimte met veel extra’s en een mooi uitzicht. De ruimte van 150 m2 heeft bureau’s staan waar je gebruik van kan maken als je dat wilt. Daarnaast heb je buiten de eigen ruimte ook de beschikking over aparte belruimtes en twee grotere – gedeelde – vergaderruimtes. Er is een aparte, grote keuken waar dagelijks aan een lange tafel kan worden geluncht. Daarnaast biedt de ruimte over de hele lengte toegang tot een ruim balkon waardoor je ook makkelijk even naar buiten kan.

Op dezelfde verdieping zitten twee creatieve bedrijven waardoor het een energieke, ondernemende plek is. De verdieping heeft een centrale receptie, waardoor gasten en klanten altijd worden opgevangen met een bak koffie en wat liefdevolle aandacht. Daarna is het aan jullie zelf. Er is snel internet en goede koffie, dus aan de plek kan het niet meer liggen.

De bereikbaarheid van de Houthavens is goed. Met de bus ben je direct verbonden met Amsterdam CS en station Sloterdijk. Ook op de fiets ben je er zo. Tenminste. Als je uit de buurt komt. Met de auto kan ook. Het is voor je klanten makkelijk parkeren met twee parkeergarages om de hoek. Voor ieder wat wils dus!

Even opsommen:
-Per direct beschikbaar.
-150 m² eigen ruimte.
-Veel gedeelde faciliteiten met meerdere meetingruimtes en belruimtes.
-Ca. 10-12 personen (meer werkplekken in overleg.)
-Huurprijs €3.125,- per maand.
-Servicekosten €500,- per maand.

Ben je enthousiast en wil je dit Plekky bekijken?

Oppervlakte
Dit kantoor bestaat uit 150 m² eigen ruimte in een kantoor van totaal 550 m² waarin de gedeelde ruimte zich bevindt.

Ligging en bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed. De auto parkeer je voor de deur en met de bus ben je direct verbonden met Amsterdam CS. Ook op de fiets ben je er zo.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan is het pand bestemd voor kantoordoeleinden, maar informeer gerust naar verdere specificaties.

Huurcondities

Huurprijs: €3.125,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 12 maanden.

Servicekosten: €500,- per maand

Aanvaarding: per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom in overleg.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing