Resultaten laden ...

Capellalaan 65

3.020 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 200 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

‘d.Hub' is een representatief kantoorgebouw gelegen nabij het NS Station van Hoofddorp. Met een totaaloppervlakte van circa 29.515 m² v.v.o. biedt dit kantoorgebouw veel mogelijkheden en gedeelde faciliteiten. ‘d.Hub’ bestaat uit twee bouwdelen, namelijk A en B. Bij binnenkomst in bouwdeel A wordt u verwelkomd in een ruim atrium met een bemande receptie, een aangename koffiebar en een bedrijfsrestaurant met terras op het water. Bouwdeel B beschikt over een kleiner atrium waar u bij binnenkomst ook wordt verwelkomd door een bemande receptie. De bouwdelen zijn intern met elkaar verbonden. Hierdoor hebben alle huurders ook toegang tot een intern vergadercentrum met verschillende groottes aan vergaderruimten, evenals een auditorium en een sportschool. Door een diverse mix van huurders ontstaat er een bruisende en inspirerende werkomgeving in ‘d.Hub’.

Locatie
‘d.Hub' is op de rand gelegen van kantorenpark Beukenhorst-Zuid en Beukenhorst-Oost in Hoofddorp. Dit gebied bestaat uit moderne kantoorgebouwen die voldoen aan de hoogste standaarden van hedendaagse kantoorgebruikers. Beukenhorst-Zuid trekt om die reden ook een groot aantal internationale bedrijven aan, waaronder Danone, Asics, Schneider Electric, FedEx, L’Oreal en BYD, die allemaal in de directe omgeving te vinden zijn.

Bovendien zijn er in de nabije omgeving van ‘d.Hub' diverse hotels te vinden, zoals Hyatt Place Amsterdam Airport, Hampton by Hilton en Novotel. Deze hotels bieden niet alleen conferentiezalen en vergaderfaciliteiten, maar ook sport- en horecavoorzieningen. Daarnaast zijn er in de omgeving diverse faciliteiten, zoals het restaurant Den Burgh, café Machiato en Masami Fusion Cuisine, evenals een kinderopvang.

Bereikbaarheid
Auto
‘dHub’ ligt aan de Capellalaan die in verbinding staat met de A4 ringweg die de steden Amsterdam, Den Haag en Rotterdam met elkaar verbind. Verder is ‘South Point Offices’ bereikbaar via de A9 (Alkmaar) en A5 (Haarlem).

Openbaar vervoer
‘d.Hub’ is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer via het NS station Hoofddorp. Vanaf hier gaan diverse directe treinverbindingen naar Amsterdam, Leiden Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Schiphol Airport. Vanaf het kantoorgebouw is het station binnen twee minuten wandelend te bereiken. Daarnaast bevindt er zich naast het kantoorgebouw een halte van de Zuidtangent, een (grotendeels) vrije busbaan met een snelle busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).

Parkeren
‘dHub’ heeft een ondergrondse parkeergarage met in totaal 325 parkeerplaatsen, wat resulteert in een uitstekende parkeerratio van 1:91 m² v.v.o. gehuurde kantoorruimte.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 200,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen
€ 1.600,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 75,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW*.

*De hoogte van de servicekosten kan bijgesteld worden door recente fluctuaties.

Faciliteiten
‘d.Hub’ beschikt over de volgende faciliteiten:
- Bemande receptie;
- Uitgebreid bedrijfsrestaurant met terras op het water;
- Koffiebar;
- Vergaderfaciliteiten;
- Auditorium;
- Sportschool.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt casco gerenoveerd opgeleverd, inclusief en onder andere:
- Nieuw systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen;
- Gesausde en geschilderde wanden;
- Computervloer;
- Regelbare zonwering;
- Te openen ramen;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Pantry aansluiting per verdieping;
- Mechanische ventilatie met topkoeling.

Indien gewenst, is een ander opleveringsniveau bespreekbaar.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.