Resultaten laden ...

Brandweerstraat 20

50 - 350 m2 kantoorruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 150 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Boddenkamp

ALGEMEEN
Representatieve kantoorruimte, op de vijfde verdieping, beschikbaar voor de verhuur in kantoorgebouw "Le Beau Monde". Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente locatie in hartje centrum Enschede pal naast het NS-station. De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is hierdoor uitstekend, zowel per trein als per auto.

Het kantoorgebouw is gebouwd in 2001 maar is recentelijk ook deels gerenoveerd. De stijlvolle entree en hal, voorzien van een groenwand en comfortabele zitgelegenheid, dragen bij aan de moderne uitstraling van het kantoorgebouw.

Op de vijfde verdieping, waar thans Jonghuis Advies en Benfri zijn gehuisvest, is een kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 350 m² beschikbaar. De kantoorruimte is reeds voorzien van deels glazen wanden, prachtige PVC visgraat vloer alsmede systeemplafonds met energiezuinige verlichting. De kantoorruimte omvat een viertal kantoorruimtes.

De verdieping beschikt over een gezamenlijk pantry met een vaatwasser en koelkast, ideaal voor uw dagelijkse gebruik. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een direct intern ontsloten parkeergarage met 38 parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw ligt op een prominente locatie in het centrum van Enschede. Het kantoorgebouw is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt pal naast het NS station van Enschede. Vanaf dit station gaan zowel regionale trein- en busverbindingen als internationale treinverbindingen. Parkeren kan in de intern ontsloten parkeergarage of in de directe omgeving.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 350 en is als volgt onderverdeeld:

Vijfde verdieping: ca. 350 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een direct intern ontsloten parkeergarage met 32 parkeerplaatsen. De huurprijs per parkeerplaats bedraagt € 650,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Centrum 2016“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Kantoor“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Modern uitgevoerde entree;
• Dubbele lift;
• Gezamenlijke pantry en toiletgroepen per verdieping;
• Nieuwe technische installaties;
• Systeemplafonds met energiezuinige verlichting;
• Screens aan de buitenzijde;
• Glasvezelbekabeling.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 35,- per m² per jaar en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 150,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en exclusief servicekosten.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan