Resultaten laden ...

Brandpunt 8

250 - 444 m2 kantoorruimte te huur in Heerhugowaard

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 89 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Stad van de Zon

De kantoor-/ praktijkruimte van circa 444 m² VVO is gelegen op de eerste verdieping in het gezondheidscentrum “De Mediaan”, centraal gelegen in “Stad van de Zon” en omgeven door (huur)appartementen/eengezinswoningen, kantoren, (para-)medische dienstverleners en winkels.

Het object beschikt over een inbouwpakket met kamerindeling bestaande uit riante kamers met grote raampartijen voor voldoende daglichttoetreding. Indien aanpassingen aan het opleveringsniveau gewenst zijn, dan is de verhuurder bereidt om hierin mee te denken.

In “De Mediaan” zijn o.a. gehuisvest een tandarts, huisartsenpraktijk, praktijk voor fysiotherapie, “Esdege Reigersdaal” en “Wijkcentrum De Zon”. Maar ook een bakker, kapper, slijterij en Vomar Voordeelmarkt.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 250 m² VVO. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Huurprijs
€ 89,- per m² VVO per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd voor een (indien mogelijk) verrekenbaar voorschot van € 25,- per m² VVO, per jaar, exclusief BTW:
- Vastrecht en verbruik Stadswarmte /Water /Elektra, ten behoeve van het gehuurde;
- Onderhoud en periodieke keuringen gemeenschappelijke installaties;
- Warmte, elektra en schoonmaak gemeenschappelijke installaties;
- Buitengevelschoonmaak/glasbewassing;
- Gebruik ruimte afvalopslag.

Inhoudsbeschrijving
Gezamenlijke entree, ruime bordestrap en lift naar de verdieping. De verdieping is thans ingedeeld in ruime kantoorkamers. Deze indeling kan naar gelang de wensen en eisen van huurder worden aangepast.

Installaties
- Gemeenschappelijke verwarmingsvoorzieningen;
- Lift;
- Topkoeling;
- Toiletgroepen;
- MIVA sanitair;
- Brede gangen;
- Verwarming middels radiatoren;
- Systeemplafond.

Het dak is voorzien van zonnecellen.

Bouwjaar
2007.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Met de auto is er een goede bereikbaarheid vanaf de Provincialeweg N242. Een busverbinding met het centrum van Heerhugowaard is op loopafstand gelegen.

Bestemming
Bij de gemeente Dijk en Waard valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Heerhugowaard Zuid 2021”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “maatschappelijke voorzieningen”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Dijk en Waard.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Uitgangspunt is een huurtermijn van 5 jaar, met telkens 5 verleningsjaren. Afwijkende termijnen in overleg.

Aanvaarding
Kan per direct.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Ten behoeve van een niet btw-plichtige onderneming zal er in plaats van de BTW een toeslag (btw compensatie) worden gerekend op de huurprijs.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan