Resultaten laden ...

Boekweitstraat 90

560 m2 kantoorruimte te huur in Nieuw-Vennep

Kenmerken

Huurprijs € 5.250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuw-Vennep-Oost

Bent u op zoek naar de perfecte kantoorruimte die aansluit bij uw bedrijf? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! Dit moderne en strategisch gelegen bedrijfs-/kantoorpand, verdeeld over twee bouwlagen, biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft en meer.

Met een A+ energielabel, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een representatieve uitstraling is dit de ideale locatie voor bedrijven in verschillende sectoren.

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst en neem vandaag nog contact met ons op om het kantoor te bezichtigen!

Oppervlakte
Deze uitstekend gelegen bedrijfs- en kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen, met een totale oppervlakte van circa 560 m². De begane grond biedt circa 280 m² aan showroomruimte en een uitnodigende entree. Op de eerste verdieping vindt u nog eens circa 280 m², perfect voor kantoor-, showroom- en archiefruimte.

Ligging en bereikbaarheid
Dit representatieve bedrijfs- en kantoorpand is gelegen aan voorzijde aan de Boekweitstraat 90 in Nieuw-Vennep, een strategisch gelegen locatie die perfect aansluit bij de behoeften van moderne bedrijven. De omgeving kenmerkt zich door een mix van zakelijke en commerciële activiteiten, wat zorgt voor een dynamische en inspirerende werkomgeving.

Bereikbaarheid
Met de auto:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Het pand ligt vlakbij de snelwegen A4 en A44, waardoor steden zoals Amsterdam, Den Haag en Haarlem gemakkelijk bereikbaar zijn. Daarnaast biedt het pand voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, wat het parkeren voor u en uw bezoekers eenvoudig maakt.

Met het openbaar vervoer:
Ook met het openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar. Het treinstation van Nieuw-Vennep ligt op slechts enkele minuten afstand, met regelmatige verbindingen naar grote steden en omliggende gebieden. Daarnaast zijn er diverse bushaltes in de nabijheid van het pand, waardoor uw werknemers en bezoekers eenvoudig gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Parkeren
Het pand beschikt over acht eigen parkeerplekken op eigen terrein, wat het parkeren voor u en uw bezoekers zeer eenvoudig maakt.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan biedt het pand aan de Boekweitstraat 90 in Nieuw-Vennep diverse mogelijkheden voor gebruik. De belangrijkste toegestane activiteiten en functies zijn:

- Bedrijfsruimte: Geschikt voor diverse zakelijke activiteiten, zoals productie, opslag, en distributie van goederen.
- Kantoorruimte: Ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een representatieve en goed bereikbare locatie voor hun kantooractiviteiten.
- Showroom: Perfect voor het presenteren van producten en diensten aan klanten in een professionele omgeving.
- Dienstverlening: Toegestaan voor bedrijven die diensten verlenen, zoals adviesbureaus, IT-diensten, media- en communicatiebedrijven.
- Onderwijs en Training: Geschikt voor instellingen die educatieve diensten aanbieden, zoals trainingen, cursussen en workshops.
- Onroerend Goed: Toegestaan voor bedrijven die zich bezighouden met vastgoedbeheer en -ontwikkeling.

Opleveringsniveau
Het moderne bedrijfs- en kantoorpand aan de Boekweitstraat 90 in Nieuw-Vennep biedt een breed scala aan voorzieningen die bijdragen aan een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Enkele van de belangrijkste voorzieningen zijn:

- Energielabel A+: Het pand is energie-efficiënt en duurzaam, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.
- Parkeergelegenheid: Het pand beschikt over acht eigen parkeerplekken op het terrein, wat voldoende parkeergelegenheid biedt voor zowel medewerkers als bezoekers.
- Showroomruimte: De begane grond heeft een ruime showroom, ideaal voor het presenteren van producten en diensten aan klanten.
- Kantoorruimte: De eerste verdieping biedt ruime en flexibele kantoorruimtes die aanpasbaar zijn aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.
- Archiefruimte: Speciaal ingerichte ruimtes voor het veilig en georganiseerd opslaan van documenten en materialen.
- Eigen entree: Een representatieve en zelfstandige entree zorgt voor een professionele uitstraling en gemakkelijk toegang voor bezoekers.
- Airconditioning en klimaatbeheersing: Het pand is voorzien van moderne airconditioning- en klimaatbeheersingssystemen, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving, ongeacht het seizoen.
- Veiligheidssystemen: Het pand is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen en camerabewaking, om de veiligheid van uw bedrijf en medewerkers te waarborgen.
- Snelle internetverbinding: Voorzieningen voor een snelle en betrouwbare internetverbinding zijn aanwezig, wat essentieel is voor de dagelijkse bedrijfsvoering.
- Keukenfaciliteiten: Het pand beschikt over moderne keukenfaciliteiten, waar medewerkers kunnen genieten van hun lunch en pauzes.
- Vergaderruimtes: Er zijn meerdere vergaderruimtes beschikbaar, geschikt voor teamvergaderingen, klantpresentaties en andere zakelijke bijeenkomsten.
- Sanitaire voorzieningen: Het pand heeft goed onderhouden en moderne sanitaire voorzieningen voor medewerkers en bezoekers.

Huurcondities

Huurprijs: € 5.250,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 3 tot 5 jaar

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: Sleuteloverdracht

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Koopcondities

Koopprijs: €895.000 ,- K.K. excl. BTW

Aanvaarding: Feitelijke aanvaarding

Is er BTW van toepassing: Ja

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan