Resultaten laden ...

Apollolaan 150

295 - 811 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Apollobuurt

Objectinformatie
Apollolaan 150, een opvallend modern kantoorgebouw gelegen aan het water in de groene omgeving van Amsterdam Zuid. Het kantoorgebouw ligt direct links naast het Hilton Hotel en omvat in totaal ca. 3.300 m² v.v.o. Het kantoorgebouw telt in totaal vier verdiepingen, een grote tuin aan het water en een ruim dakterras exclusief voor de 3de verdieping.

De transparante gevel en grote raampartijen van het gebouw zorgen voor een ruime hoeveelheid daglicht op de verdiepingen en een prettige werkomgeving. Het complete gebouw wordt in de aankomende maanden hoogwaardig gerenoveerd en verduurzaamd. Na de renovatie vind je er hoogwaardige kantoorvloeren, een nieuwe koffiebar, bemande receptie, 10 vergaderruimten, break-out en event space en een professionele keuken met restaurant.

Locatie
Apollolaan 150 is gelegen op één van de mooiste en groene locaties in Amsterdam, naast het Hilton Hotel en het Bilderberg Garden Hotel. In de directe omgeving zijn gerenommeerde ondernemingen gevestigd zoals Axeco, Van Lanschot Bankiers, Handelsbanken, Elevation Group en Allen & Overy. In de nabije omgeving zijn de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat gelegen met diverse winkels. Ook gerenommeerde restaurants als Van Dam, Brasserie Joffers, Margaux en Ferilli's Caffè Ristorante zijn nabij gelegen, maar ook cultuur voorzieningen waaronder het Stedelijk Museum, Rijksmuseum en het Koninklijk Concertgebouw.

Bereikbaarheid
Auto
De Apollolaan 150 zeer goed bereikbaar vanaf de Ringweg A10 (ca. 5 minuten), via de afslag S108 en S109.

Openbaar vervoer
Op loop­afstand bevinden zich diverse tram- en buslijnen (Emmastraat) met directe verbinding naar het Amsterdam Zuid en Amsterdam Centraal Station en diverse regionale verbindingen. Station Zuid bevindt zich op ca. 15 minuten loopafstand en is ca. 4 minuten fietsen.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er momenteel in totaal 811 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 3de verdieping + een ruim dakterras.

Deelverhuur is mogelijk in overleg. Bijvoorbeeld een unit van ca. 300 m² v.v.o. en een unit van ca. 500 m² v.v.o.

Het betreft een onderhuursituatie bij HVK Stevens.

Parkeren
Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met een groot aantal parkeerplaatsen. De parkeerratio is 1:30. Er worden extra laadpalen en parkeerplaatsen voor fietsen toegevoegd.
Ook in Amsterdam Zuid zijn parkeerplaatsen beschikbaar aan de openbare weg. Tarieven Gemeente Amsterdam.

Huurprijs
Kantoorruimte
Huurprijs op aanvraag

Parkeerplaatsen
€ 5.000,- per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 70,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW*.

Huurtermijn
5 of 10 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een kortere huurtermijn is bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Collegiaal in verhuur met Uijthoven Vastgoedadvies.