Resultaten laden ...

Anthonetta Kuijlstraat 49 B

72 - 109 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.280 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Prinsenland
Bedrijventerrein Prinsenland

Anthonetta Kuijlstraat 49B biedt een kantorenpand aan op een goed bereikbare locatie in Rotterdam langs de rijksweg A16.

De eigenaar Michael de jong zit zelf ook gevestigd met zijn bedrijf. Zo hebben we met veel leuke ondernemers goed contact en kunnen we vaak van gedachten wisselen. Ook voor U als huurder is het zeker prettig als je rechtstreeks met de eigenaren te maken hebt voor al U vragen.

Te huur in overleg,

- 1 nieuw verbouwde ruimte op de begane grond 72 m2 v.v.o. incl. G/W/L, 4 parkeerplaatsen, Internet en gebruik van airco voor 1280 euro ex btw. per maand. met gebruik van open vergaderruimte van bijna 18m2

- 1 etage beschikbaar op de 1e van 109 m2 v.v.o. incl. G/W/L, 4 parkeerplaatsen, Internet en gebruik van airco voor 1835 euro ex btw. per maand. met gedeelde gebruik van open vergaderruimte van bijna 18m2

- 1 kleine ruimte (werkplek) in overleg op de begane grond.

Virtueel kantoor vanaf 49,95 excl. Btw per maand (maandelijkse incasso) Inschrijving bij KvK, post verzorging 1x per maand doorsturen of scannen en mailen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan