Resultaten laden ...

Anderlechtlaan 181

379 - 2.914 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 150 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sloten- en Riekerpolder

Het representatieve kantoorgebouw aan de Anderlechtlaan 181 in Amsterdam biedt circa 2.914 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over vijf verdiepingen. De kantoorruimte wordt momenteel ‘as-is’ opgeleverd. Het kantoorgebouw beschikt tevens over een indrukwekkende entree, een ondergrondse parkeergarage en diverse buitenruimtes, waaronder meerdere balkons en een ruim buitenterras. Ten slotte beschikt het kantoorgebouw over Energielabel A+.

Locatie
Het kantoorgebouw bevindt zich in de nabijheid van het Rieker Business Park, een dynamisch kantorengebied dat voortdurend in ontwikkeling is. Naast kantoren biedt het park ook diverse faciliteiten, waaronder een hotel en een congresgebouw. Gelegen naast de drukke Rijksweg A4, tussen Amsterdam en de luchthaven Schiphol, is Rieker Business Park een prominente landmark in Amsterdam. Het wordt vaak gezien als een verlengstuk van de Zuidas of de Poort van Amsterdam. Het gebied heeft veel aantrekkingskracht op grote internationale organisaties, zoals IBM, Price Waterhouse Coopers, Brunel en Atradius, die zich er hebben gevestigd.

Daarnaast is het kantoorgebouw slechts één minuut verwijderd van het winkelcentrum "Nieuw Sloten". Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en genieten van een goede lunch tijdens uw pauze. Bovendien bevindt Sportpark Sloten zich ook in de nabije omgeving. Dankzij de strategische ligging kunt u binnen enkele minuten op de snelweg A4 zijn. Daarnaast zijn er gemakkelijke fiets- en wandelroutes naar de Sloterpas en het Nieuwe Meer.

Bereikbaarheid
Anderlechtlaan 181 geniet van een uitstekende bereikbaarheid met de auto via de ringwegen A10, A4 en de S107. Deze doorgaande wegen bieden een vlotte toegang tot het kantoorgebouw en maken het gemakkelijk om vanuit verschillende richtingen te komen.

Daarnaast is het Kasterleepark tramstation slechts 5 minuten lopen van Anderlechtlaan 181. Het tramstation bedient tramlijn 2, waardoor snelle verbindingen mogelijk zijn naar andere delen van de stad.

Daarbovenop bevindt zich in de nabijheid het Hageland busstation, op slechts een minuut lopen. Vanaf dit busstation vertrekken bus 64 en bus 247. Deze bussen bieden handige verbindingen naar het metrostation Henk Sneevlietweg. Dit metrostation is een belangrijk knooppunt en biedt directe verbindingen naar diverse NS-stations, waaronder Zuidas, Sloterdijk, Lelylaan, RAI, Duivendrecht en Amsterdam Zuidoost.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 2.914 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

Begane grond 401,40 m² v.v.o. (incl. buitenterras)
1ste verdieping 521,60 m²v.v.o.
2de verdieping 537,50 m² v.v.o.
3de verdieping 537,50 m² v.v.o.
4de verdieping 537,50 m² v.v.o.
5de verdieping 378,90 m² v.v.o. (incl. balkons)
Totaal 2.914,40 m² v.v.o.

Parkeren
Het kantoorgebouw heeft een ondergelegen parkeergarage met 48 parkeerplaatsen, wat resulteert in een parkeerratio van 1:60.

Huurprijs
Kantoorruimte in ‘as-is’ staat
€ 150,- per m² v.v.o. per jaar.

Parkeerplaatsen
€ 1.000,- per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt momenteel ‘as-is’ opgeleverd, inclusief:
o Representatieve entree voorzien van tourniquet en receptie
o 2 personenliften
o Warmtepompinstallatie (2011)
o Verwarming middels warmtepompinstallatie met mogelijkheid tot bijverwarmen middels cascade CV-opstelling
o Luchtbehandelingskast
o Huidige indeling middels systeemwanden (ter overname)
o Geoutilleerde keuken (ter overname)
o Patchruimte + databekabeling (ter overname)
o wandgoten ten behoeve van data- en telecombekabeling en elektra
o intercominstallatie
o geschieden toiletgroep per verdieping
o dakterras
o ruime buitenruimte op begane grond

Huurtermijn
Een huurtermijn 5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Indien wenselijk zijn flexibele huurtermijnen korter dan 5 jaar ook bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In overleg.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.