Resultaten laden ...

Zeestraat 5

135 m2 horeca te koop in Noordwijk

Kenmerken

Prijs € 685.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Dorpskern

ALGEMEEN
Markant en karakteristiek combinatiepand met diverse gebruiksdoeleinden nu te koop aangeboden. Dit pand in Noordwijk-Binnen is een bekend herkenningspunt dat zonder adres direct te vinden is.

Het object heeft vele jaren als café gediend onder de naam "De Meerniet" en daarvoor als "De Halve Ton". Het horeca-gedeelte wordt casco opgeleverd, waarbij de aanwezige bar en het inventaris verwijderd zullen zijn.

Dit hoekpand is eerder gebruikt als winkel-woonruimte en is nu al geruime tijd in gebruik als twee zelfstandige appartementen, die beide verhuurd zijn.

LOCATIE
Gelegen in het hart van Noordwijk-Binnen, op de prominente kruising van de Zeestraat, Raadhuisstraat, Molenstraat en Bronckhorststraat, is dit object een ware zichtlocatie. Op korte afstand bevindt zich de Kerkstraat met vele winkels, waaronder supermarkt Dirk, Action, Drogisterij Trekpleister, Slijterij Dirck III, Bakker Van Manen, en diverse speciaalzaken zoals Keurslager Krijn van der Bent en Oerbakker Ammerlaan.

De locatie is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, met diverse bushaltes in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE / INDELING
Horecaruimte totaal: ca. 135 m²
Begane grond: ca. 100 m²
Eerste verdieping: ca. 35 m²

Woning totaal: ca. 98 m²
Begane grond: ca. 49 m²
Eerste verdieping: ca. 49 m²

Er is geen meetrapport op basis van NEN 2580 beschikbaar. Verkoper is nimmer aansprakelijk voor afwijkingen met betrekking tot het opgegeven metrage.

HUURSITUATIE
De appartementen zijn verhuurd met een netto huuropbrengst van € 18.000,00 per jaar. Er zijn geen schriftelijke huurovereenkomsten vastgelegd. Het horecagedeelte wordt leeg en onverhuurd, vrij van contracten geleverd, terwijl het woongedeelte verhuurd wordt opgeleverd.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Rondom het object zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen beschikbaar.

UNIEK AANBOD
Dit pand biedt niet alleen een uitstekende horecalocatie, maar ook twee verhuurde appartementen, wat het een aantrekkelijke investering maakt. De combinatie van horecaruimte en woonruimte zorgt voor een veelzijdige belegging.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Noordwijk Binnen is van toepassing:
Artikel 10 Horeca, voor het bedrijfsgedeelte
Artikel 18 Wonen, voor het woongedeelte

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Noordwijk. De gemeente Noordwijk kan aan een eventueel voorgenomen functiewijziging voorwaarden verbinden.

OPLEVERINGSNIVEAU
De onroerende zaak zal worden overgedragen in de staat waarin het zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten.
Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige ( inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

BIJZONDERE VOORWAARDEN KOOPOVEREENKOMST
Niet zelf-gebruik clausule.
Koper is ermee bekend dat de verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve niet aan koper kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3 van onderliggende koopovereenkomst en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken van derden.

ZEKERHEIDSTELLING
Koper dient na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door koper aan te wijzen notaris.

AANVAARDING
Het object is in overleg beschikbaar, kan spoedig.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Noordwijk
Sectie : F
Nummer : 4811
Grootte : 152 m²

Volgens het kadaster is er sprake van Zeestraat huisnummer 1-3-5-7 te Noordwijk

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verkoper.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. (071- 760 00 50)

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, kan van der Kooij Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Verkoper en/of haar adviseurs staan niet in voor de juistheid of volledigheid van de informatie die aan u of uw vertegenwoordigers beschikbaar is of wordt gesteld in verband met de voorgenomen verkoop. Evenmin zal een van die partijen verplicht zijn dergelijke informatie bij te werken of eventuele daarin vermelde onjuistheden bekend te maken of te corrigeren. Indien niet anders is overeengekomen, behoudt Verkoper zich tijdens het verkooptraject te allen tijde het recht voor, naar eigen inzicht, met of zonder kennisgeving en zonder opgave van redenen, (a) de door u gedane voorstellen met betrekking tot het verkooptraject af te wijzen, (b) besprekingen en/of onderhandelingen met u te beëindigen, (c) het verkooptraject naar eigen goeddunken uit te voeren, waaronder, maar niet beperkt tot, het tegelijkertijd met een of meerdere potentiële kopers te onderhandelen en/of met een persoon of organisatie een definitieve overeenkomst aan te gaan, en (d) het verkooptraject te wijzigen. Verkoper is niet gehouden tot het vergoeden van eventuele schade ingeval van het niet aan een gegadigde gunnen van het Object. Verkoper is niet verplicht tot gelijke behandeling van gegadigden in verband met de voorgenomen verkoop. Alle gegadigden zijn verantwoordelijk voor hun eigen kosten in verband met de deelname in het verkooptraject, waaronder begrepen o.a. de kosten van adviseurs.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan