Resultaten laden ...

Victoria Welbystraat 2

213 m2 horeca te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 60.000 /jaar
Functie Horeca
Wijk / Buurt Westlandgracht

LOCATIE
Om de druk op de Amsterdamse woningmarkt te verlichten worden er tot en met 2030 ruim 5.000 woningen toegevoegd aan de Ringzone-West. Het gebied moet worden getransformeerd tot een aantrekkelijk stedelijk gebied met een goede mix aan functies. Een unieke oplossing voor de schaarse ruimte in de stad Amsterdam.
OKU House is een project met een bijzonder architectonisch en bouwkundig element: de twee gebouwen staan grotendeels op palen, waarvan een deel door de constructie van het ondergelegen bestaande gebouw heengaat. De ontwikkeling van OKU House valt samen met de herontwikkeling van het kantoorgebouw OKU Office. Ook het naastgelegen Berghaus is onderdeel van de totale ontwikkeling aan het Koningin Wilhelminaplein. Een totaal ontwikkeling waarbij de toevoeging van bruggen de verbinding wordt gemaakt tussen verschillende delen van het gebied. Het totale project omvat ca. 600 appartementen en ca. 28.000 m² kantoorruimte.
Het plein tussen de gebouwen waar deze horecaruimte gelegen is, wordt een levendige plek voor zowel de bewoners als werknemers in het gebied. Deze horecaruimte met een groot terras op het zuiden biedt de gelegenheid om een prachtig café of restaurant in te realiseren. Ook de toevoeging van veel groen en steigers aan het water zorgen voor een prettige omgeving en verschillende plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

HUURGEGEVENS
- Huurprijs: € 60.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW;
- Servicekosten: PM;
- Datum aanvaarding: Q1 2025;
- Huurperiode: 10 jaar plus 2 x 5 verlengingsjaren;
- Indexering: jaarlijks conform CPI reeks “Alle Huishoudens” (2015=100), voor het eerst één jaar na datum oplevering;
- Huurovereenkomst: ROZ Model 2012, aangevuld met (complex specifieke) bepalingen van verhuurder;
- Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur, te vermeerderen met de geldende BTW;
- Staat van oplevering: het gehuurde wordt door verhuurder aan huurder in casco staat opgeleverd incl. basisinstallaties;
- Voorbehouden: definitieve goedkeuring van verhuurder, overige condities en voorwaarden zijn nader overeen te komen.

METRAGE
Begane grond circa 213 m² b.v.o.
Frontbreedte curca 37 meter
Tevens is er een terrasmogelijkheid.