Resultaten laden ...

Munnikenhof 14

62 m2 horeca te huur in Heino

Kenmerken

Huurprijs € 10.142 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heino-West

EEN KANSRIJK RESTAURANT IN EEN HOEKPAND OP EEN ZEER MOOIE LOCATIE IN HEINO.

In het gemoedelijke dorp Heino komt op een zeer mooie locatie dit kansrijke bedrijf gevestigd in een hoekpand beschikbaar. Op deze locatie wordt al 25 jaar lang het Italiaanse restaurant La Dolce Vita geëxploiteerd. De huidige uitbaters geven met liefde het bedrijf over aan de nieuwe generatie.

Het restaurant ligt aan het Marktplein en de gezellige Dorpsstraat, temidden van een ruim aanbod aan winkels en horeca. De oppervlakte van het object bedraagt 62 m². Het perceel waarop het adres ligt is 139 m² groot. De afgelopen jaren is de ruimte ingericht als huiselijk Italiaans restaurant. Er kunnen in het restaurant 20 gasten plaatsnemen. De zachte lichtinval aan beide zijden van het pand maakt de ambiance erg sfeervol. Er is een kleine bar gerealiseerd en een uitgifteplaats voor afhaalpizza’s. Zodra het weer het toelaat, kan er buiten een terras gecreëerd worden met plaats voor ongeveer 30 gasten.

De onderneming wordt te koop aangeboden, de huurovereenkomst wordt door middel van een indeplaatsstelling overgenomen.

Vraagprijs
Onderneming € 99.500,=
Huurprijs bedrijfspand € 10.142,= per jaar
De onderneming bestaat uit bedrijfsinrichting en -inventaris, handelsnaam, goodwill en website. De huurprijs is per jaar en exclusief btw.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan