Resultaten laden ...

Meerbos 4

229 m2 horeca te koop in Eindhoven

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Horeca
Wijk / Buurt Meerrijk

Cafe en zalencentrum De Hangar ligt midden in de wijk Meerhoven. De meest recente grote stadsuitbreiding van Eindhoven. Gesitueerd aan de West kant van Eindhoven en ten Noordoosten van Veldhoven. Met circa 15.000 inwoners is dit een grote gemeenschap.

De Hangar is gesitueerd in een historische Hangar, welke vroeger een belangrijk onderdeel was van de legerbasis. De Hangar is een verzamelgebouw, waar het cafe en zalencentrum een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Met een tweetal terrassen springt deze schitterende onderneming direct in het oog, als je naar het winkelcentrum toe komt.

De ruimte wordt gehuurd van de gemeente Eindhoven. Uiteraard ben je vrij om de horeca zelf in te vullen en ruimere openingstijden te hanteren. Het is mogelijk om het beheer van sporthal Meerhoven erbij te nemen. Hiervoor ontvang je als uitbater een ruime vergoeding. Graag vertellen we u daar meer over tijdens een bezichtiging. Naast het feit dat het een link heeft met de sporthal, is het ook een veel bezochte locatie voor vergaderingen, feesten en partijen.

De horecaruimte is circa 350 m2 groot, met een verkoopoppervlakte van 229 m2, een keuken van circa 20 m2 en een ruime berging van circa 21 m2. Het is modern, warm en sfeervol ingericht en beschikt over meerdere zalen. Om hier een goed beeld van te krijgen, raden wij u aan om geheel vrijblijvend een bezichtiging te plannen.

De huidige uitbaters zitten al 16 jaar op deze schitterende locatie en gaan na verkoop van hun welverdiende pensioen genieten. Deze schitterende locatie met een goede omzet en goede secundaire voorwaarden, bied nog heel veel potentie voor de toekomst.