Resultaten laden ...

Korenmarkt 8

186 m2 horeca te koop in Weert

Kenmerken

Prijs € 385.000 k.k.
Functie Horeca
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Weert-Centrum

TE KOOP TE WEERT EEN BELEGGINGSOBJECT GELEGEN AAN DE KORENMARKT 8. HET BETREFT EEN HORECA BEDRIJFSRUIMTE TER GROOTTE VAN 186 M2 GELEGEN IN HET CENTRUM!!!

In het levendige centrum van Weert bevindt zich Café Het Ingelke, een sfeervol karakteristiek horecapand dat nu te koop wordt aangeboden met de huidige huurder.
Het pand beschikt over een sfeervolle bar centraal gesitueerd in het cafégedeelte, middels een portaal zijn de secundair ruimtes zoals sanitaire voorzieningen, bergruimte alsmede de keuken bereikbaar. De vluchtweg is geregeld middels een erfdienstbaarheid aan de linkerzijde va het object.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het aangebodene wordt opgeleverd in de huidige staat, "as is-where is".
Korenmarkt 8 bevindt zich in verhuurde staat. Bij serieuze interesse zijn de gedetailleerde huurgegevens op te vragen via ons kantoor.

PARKEREN:
Het object is gelegen binnen een voetgangersgebied. Doch zijn er in de directe nabijheid diverse openbare parkeerterreinen alsmede parkeergarages gerealiseerd. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid betreft het parkeerterrein aan de Kasteelsingel of parkeergarage Ursuline. Tot het object behoren geen parkeerplaatsen.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Het vigerend bestemmingsplan betreft "Binnenstad 2017 ", waarbinnen het perceel bestemd is voor gemengde doeleinden waarbij detailhandel, dienstverlening, horeca en wonen rechtstreeks toelaatbaar zijn. Voor nader informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS:
- gemeente Weert sectie O nr. 1686, groot 90 m²

KOOPCONDITIES:
Koopsom: op aanvraag.
Notaris: door koper nader te bepalen.
Zekerheidsstelling: 10% van de koopsom te stellen als waarborg of bankgarantie direct na ondertekening van de koopovereenkomst.