Resultaten laden ...

Johan Cruijff Boulevard 139

745 m2 horeca te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 63.740 /maand
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Unieke en grote horecalocatie pal naast de Johan Cruijff Arena en AFAS Live

Locatie & Omschrijving

Dit grandcafé/restaurant is direct gelegen aan diverse grote publiekstrekkers zoals de Johan Cruijff Arena, de AFAS Live, Pathé bioscoop en De Ziggo Dome is op een steenworp afstand. De zaak wordt verder omringt door tal van grote retailers zoals Decathlon, Mediamarkt en grote kantoren waardoor er altijd traffic aanwezig. De zaak is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (trein/metro/bus) of met eigen vervoer (twee grote garages -P1 en P6- liggen ondergronds naast de zaak. Verder zijn er in de buurt nog volop ontwikkelingen gaande waar met name wordt ingezet op het toevoegen van woningen.

Het grandcafé/restaurant zelf beschikt over twee verdiepingen. De begane grond biedt plaats aan 120 personen en de eerste verdieping aan maar liefst 245 personen. Het grote zonnige (op het zuiden gelegen) terras biedt plaats aan 150 zitplaatsen personen. In de kelder bevinden zich toiletten, kantoor en opslagruimtes. De grote open en zeer professionele keuken is op de 1ste verdieping gesitueerd.

Deze op een echt unieke locatie gelegen horecazaak is een paar jaar geleden in zijn geheel opgebouwd en van alle gemakken voorzien. De zaak is in zijn volledigheid thans beschikbaar.

Overname vraagprijs
Op aanvraag en/of Nader Overeen Te Komen. (inventaris/nagelvaste voorzieningen/goodwill)

Oppervlaktes v.v.o. ca:
Totaal: 745m2
Begane grond gedeelte: 188m2 (grandcafé)
Eerste verdieping gedeelte: 400m2 (restaurant)
Keldergedeelte: 153m2 (toiletten, opslag etc)
Terrasgedeelte: 230m2

Openingstijden
Mogelijke openingstijden zondag t/m donderdag: van 07.00 tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag: 07.00 t/m 03.00 uur.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer: Zeer goed
Te voet/fiets/auto: Zeer goed

Bestemming
Het horecabedrijf ligt in een gebied waar het bestemmingsplan ArenAPoort West
Bestemmingsplan Gemeente Amsterdam geldt. De voor 'Horeca - 3' aangewezen gronden zijn bestemd voor: horeca I; horeca II; horeca III.
*Raadpleeg zelf het Omgevingsloket

Verplichtingen derden
Geen
Parkeren
In de buurt zijn er parkeergarages.

Bijzonderheden
– Unieke locatie
– Ruim opgezet
– In zijn geheel over te nemen
– Ruime parkeermogelijkheden

Huurovereenkomst
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder is gebruik gemaakt van het ROZ-model 2012, ingaande voor 15 jaar per 1 mei 2021. De aansluitende verlengingsperiode is 10 jaar. Genoemde maandhuurprijs is exclusief servicekosten.

Disclaimer
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.