Resultaten laden ...

Eglantierlaan 181

103 m2 horeca te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 2.146 /maand
Functie Horeca
Wijk / Buurt Matengaarde

Te huur: casco horecalocatie in Apeldoorn
Deze casco horecaruimte biedt een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van een strategische locatie aan de buitenzijde van winkelcentrum De Eglantier.
De gevel is grotendeels van glas en is maar liefst circa 12 meter breed wat zorgt voor een prachtige zichtlocatie. Met een oppervlakte die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. Maar die met name zeer geschikt is voor een nieuw fastfoodconcept. Naast deze locatie zit een New York Pizza en daarnaast een Charly. Alle andere vormen van fastfood zouden een prachtige aanvulling zijn.
Winkelcentrum De Eglantier heeft onlangs een renovatie ondergaan. Waardoor het niet alleen een frissere uitstraling heeft gekregen. Maar ook meer ruimte biedt voor diverse winkelactiviteiten. De locatie, nabij de Jumbo, staat garant voor een constante stroom van passerend publiek. Daardoor vormt het de perfecte plek voor het opbouwen van een bloeiende onderneming.
Opleveringsniveau: in huidige staat. Maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. Dit betreft een casco locatie van circa 103m2.
Servicekosten: er is sprake van servicekosten van EUR55,- per maand exclusief BTW en een winkeliers/promotiebijdrage van EUR67,50 per maand exclusief BTW.
Garantstelling: een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.
Huurprijsindexering: jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).