Resultaten laden ...

Amsterdamseweg 174

60 m2 horeca te huur in Amstelveen

Kenmerken

Functie Horeca
Wijk / Buurt Patrimonium

TE HUUR!
Prachtig gelegen bedrijfspand met meerdere(!) bestemmingen: o.a. detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, kantoor, horeca 1, daghoreca.

Omschrijving:
Uitstekend gelegen bedrijfsruimte in de oude kern van Amstelveen in de wijk Patromonium. Het betreft een modern afgewerkte ruimte van ca. 60m2 tegenover enkele Amstelveense 'hotspots'. Met rondom verschillende winkels en speciaalzaken ligt het prachtig op de hoek in het straatbeeld voor winkelend publiek. De aangeboden ruimte beschikt over een eigen keuken en sanitaire voorzieningen.

Bereikbaarheid:
Te bereiken binnen enkele autominuten van de A4, A9 en de A10 met openbare parkeergelegenheid (blauwe zone/vrij parkeren). Daarnaast ideaal gelegen t.o.v. openbaar vervoer (o.a. bus en nachtbus).

Oplevering:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Eventuele verbouwingen of overname van aanwezige zaken is bespreekbaar.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan zijn onder meer detailhandel en dienstverlening toegestaan. Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Beschikbaarheid/huurtermijn:
Per direct (i.o.) beschikbaar. Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren, in overleg zijn kortere termijnen bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Standaard 3 kalendermaanden, bij langere overeenkomst 6 maanden. In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende Algemene Bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Financieel:
Huurprijs: €2.250,- per maand. (excl. g/w/l en gemeente lasten)
Indexering huurprijs: de huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.
Bankgarantie/waarborgsom: huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen.