Resultaten laden ...

Zeno van Citiumstraat 0 ong

18 m2 bedrijfsruimte te koop in Almere

Kenmerken

Prijs € 39.490 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Almere-Hout

Na een succesvolle volle inschrijving van Familiepark Almere I wordt vlak daarnaast Familiepark Almere II - Garagebox Park Oosterwold gerealiseerd. DE INSCHRIJVING voor fase 1 is nu geopend! Heeft u vorige keer de kans gemist? Dan heeft u deze kans alsnog, loop deze niet mis! Een prachtige nieuwbouw garagebox met en zonder grote privétuin, u kunt zelf kiezen wat bij u past!

Alle units met prive tuin hebben zeer gunstige de tuin op het zuiden.

LET OP: de gunstige KORTINGSREGELING geldt in juli 2024 voor fase 1. Schrijft u in voor een bouwnummer in juli 2024, dan komt u er nog in aanmerking voor. Aarzel niet en reserveer gauw via de project website, dit kan u tot maar liefst minimaal € 5000,- aan prijsvoordeel opleveren op uw aankoop!

Wij presenteren met trots deel II - De Herten van dit gloednieuwe garagebox park in het groene Oosterwold (Almere) voor de BESTE PRIJS IN ALMERE! Eindelijk een mooie garagebox in een groen project bestemd voor het heel gezin of voor de ondernemer die nog op zoek was naar wat extra betaalbare werkruimte of opslag!

Lees de brochure door te klikken op "vraag brochure aan" rechts van de pagina onder de gele knop. Deze prachtige locatie bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A6 (richting Amsterdam of Lelystad) en de A27 (richting Utrecht). Het schitterend nieuw garagebox park bestaat uit 139 units verdeeld over 3 fasen met garagebox units van ca 18 brutovloeroppervlakte. Er zijn garageboxen zonder en met grote privétuin, uniek in Nederland! Zo kan uw familie heerlijk genieten in de zon met de BBQ erbij, terwijl u nog even staat te klussen binnen of even nog wat dozen wegzet in de opslag. U leest hier meer over in de brochure.

Waarom kiezen voor een garagebox in dit project?
Wij sommen de voordelen voor u op:
- Eigen nieuwbouw, multifunctionele garagebox met maar liefst 3,7 meter binnenhoogte met grote privétuin voor recreatie
- Geheel ontzorgd bij aankoop, u koopt in een compleet garagebox park met 24/7 beveiliging waarbij u dan ook 7 dagen in de week, 24 uur lang toegang heeft tot uw garagebox
- Beste prijs van Almere!
- Ook zeer interessant als belegging i.v.m. gunstig rendement en verwachte waardestijging!

Prijs
Vanaf €39.490,- (zonder tuin)
Met tuin vanaf €43.490,-

Vraag de brochure aan voor uitgebreide informatie over het project, u kunt daar de plattegronden ook weer vinden. Wij sturen u dan ook de prijslijst toe. Belangstelling? Neem via email contact op en vraag de brochure aan! Een inschrijving voor een gewenst bouwnummer is te doen voor een optiebetaling van € 150,- via de projectwebsite. Zo weet u zeker dat uw bouwnummer definitief voor u gereserveerd wordt en u deze unieke kans niet misloopt! Wij zijn ook in het weekend telefonisch bereikbaar om u van dienst te zijn!

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan