Resultaten laden ...

Wiekenweg 32 J

50 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 1.100 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Wieken
Bedrijventerrein De Wieken Zuid

ALGEMEEN
Uitstekende Bedrijfsunit op Solid Business Park, Amersfoort.

Solid Business Park, gelegen tussen het moderne bedrijventerrein De Wieken en het natuurgebied De Schammer, biedt unieke bedrijfsruimten die zich onderscheiden van andere projecten. Deze unit, Wiekenweg 32J, is ideaal voor starters, zzp'ers en kleine ondernemingen die op zoek zijn naar hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. Het pand bevindt zich op een goed bereikbare locatie, dichtbij snelwegen en het treinstation, waardoor uw bedrijf altijd optimaal bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers. Solid Business Park heeft een modern karakter met hoogwaardige architectuur en faciliteiten, wat zorgt voor een representatieve uitstraling.
Het betreft hier hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. De unit biedt een moderne en functionele werkruimte die perfect aansluit bij de behoeften van kleine bedrijven en zelfstandigen. De huidige huurder heeft hier een succesvol atelier gevestigd. Tijdens het maken van de foto's was dit bedrijfje volledig operationeel, wat de potentie van de ruimte illustreert. Bij oplevering zal de unit geheel leeg zijn en naar wens wit gesausd, waardoor u direct kunt starten met uw eigen bedrijfsactiviteiten.
Voordeel van Solid Business Park is alleen een hoogwaardige werkruimte, maar ook een inspirerende omgeving dankzij de nabijheid van het natuurgebied De Schammer. Ook het groenplan rondom Park Bloeidaal zorgt voor een prettige werkomgeving die rust en ontspanning biedt tijdens het werk.

LOCATIE
Solid Business Park is gerealiseerd op het representatieve bedrijventerrein De Wieken te Amersfoort. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. In de middagpauze kunt u een wandeling maken in natuurgebied de Schrammer of u maakt gebruik van de vele horecahoreca van het direct nabijgelegen Foodcourt Amersfoort.

BEREIKBAARHEID
De locatie is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.
200 m tot de bus;
0-1 km tot de A1.
0-1 km tot de A28;
2-3 km tot stadscentrum Amersfoort;
4-5 km tot station Amersfoort;
4 km tot station Hoevelaken.

VLOEROPPERVLAK
De unit is ca. 100 m², als volgt opgebouwd:
- 50 m² begane grond;
- 50 m² eerste verdieping.

HUURPRIJS
De huurprijs van deze unit bedraagt € 1.100,-- per maand, te vermeerderen met servicekosten en btw.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot op de servicekosten bedraagt € 150,- per maand, te vermeerderen met btw. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen:
- Bijdrage Vereniging van eigenaren (zeer actieve en betrokken VVE beheerder);
- Gevelreiniging, glasbewassing, groenonderhoud en onderhoud straatwerk;
- Het gehele park is voorzien van centrale camerabewaking middels dome camera's;
- Overige bouwkundige anti inbraak maatregelen voorhanden;
- Uniforme huisnummering, bellen, buitenverlichting etc.

Huurder heeft een eigen meterkast en is zelf contractant voor levering gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt voor deze afgebouwde unit is:
- Schilderwerk wit
- Verlichting
- Wandcontactdozen
- Railspots
- Systeemplafond
- Toilet met fonteintje
- Pantry
- Eigen entree
- Overheaddeur
- Airco.

PARKEREN
Bij deze fraaie unit heeft u de beschikbaarheid over 1 privé-parkeerplaats en 1 gezamenlijke parkeerplaats.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan