Resultaten laden ...

Wentelploeg 5

144 m2 bedrijfsruimte te koop in Biddinghuizen

Kenmerken

Prijs € 375.000 k.k.
Perceeloppervlakte 500 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Oldebroekerweg
Bedrijventerrein OLDEBROEKERWEG

Kom ook ondernemen in Biddinghuizen! Dit dorp gelegen in Oostelijk Flevoland, nabij Elburg, heeft zoveel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6 en de A28, waar je nog genoeg de ruimte hebt om door te groeien met je onderneming.
Biddinghuizen heeft volop potentie voor de toekomst; met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in de Randstad komt Biddinghuizen steeds vaker in de picture, ook bij grote bedrijven.

De grote aantrekkingskracht van dit dorp is dat je centraal in Nederland veel bedrijfspand voor je geld krijgt:
- Wat we jou aanbieden: een helft van een dubbel bedrijfspand op een kavel van ca. 500 m² met een BVO van ca. 244 m². Dit pand biedt veel voordelen. Van binnen is er veel effectieve ruimte in de grote hal en het kantoor. Ook om het pand heen, aan de voor-, zij- en achterkant beschik je hier over je eigen buitenterrein en eigen parkeerplaatsen. Er is dus geen sprake van VvE.
Heb jij meer ruimte nodig voor je onderneming en heb je behoefte aan een representatief pand waar je echt kunt opvallen met je bedrijf? Tijd voor je volgende zet!

Begane grond

Een ruime hal op de begane grond van ca. 8 meter breed en ca. 18 meter diep. De hoogte is de eerste 6 meter ca. 7 meter en onder de verdiepingsvloer ca. 4 meter. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslag of showroom. Er is meer dan voldoende ruimte voor de mogelijkheid van een ontvangstruimte dat goed tot zijn recht zal komen door de hoge glazen pui aan de voorzijde en de vide bij binnenkomst.

Eerste verdieping

Op deze etage is een ruimte van 100 m². Omdat deze vloer iets naar achteren is gelegen, ten opzichte van de voorgevel, is bij binnenkomst een riante vide ontstaan. Deze verdieping heeft een hoogte van circa 3 meter en leent zich uitstekend als kantoor of bijvoorbeeld als extra opslagruimte.

Bijzonderheden

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een prominente locatie op het bedrijventerrein Oldebroekerweg in Biddinghuizen. Het adres is makkelijk te vinden voor al je klanten. Hier kan je met trots met je bedrijf een nieuwe stap maken.
Kenmerken:
- Bouwjaar: 2019
- Begane grond BVA ca. 144 m²
- Verdieping BVO ca. 100 m²
- Totale BVO ca. 244 m²
- Perceel ca. 500 m²
- Aantal parkeerplaatsen: 10