Resultaten laden ...

Wassenaarweg 20

60 m2 bedrijfsruimte te huur in Zelhem

Kenmerken

Huurprijs € 600 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Zelhem
Bedrijventerrein De Vinkenkamp

TE HUUR: Nieuwbouw hoek bedrijfsunit 60m² in Zelhem!

Hoek locatie met eigen buitenterrein van circa 50m² direct naast de unit!

De bedrijfsunit is 60 m². Een entresolvloer is te realiseren waardoor je nog eens 30 m² extra ruimte creëert. De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen voor de deur en buitenruimte aan de zijkant van het pand. Daarnaast is er veel lichtinval door raampartij aan de zijkant van de unit.
In overleg is er ook sanitair te plaatsen (keuken/wc).

De unit heeft een stramienmaat van 5 meter en is ca. 8 meter hoog, voorzien van een eigen entree, overhead-deur (4,00x4,20 m1) met elektrische bediening, handzender en bouwkundige meterkast.

BEREIKBAARHEID
De unit is gelegen op een zeer goede zicht- en hoek locatie Wassenaarweg/Ericaweg en op zeer korte afstand van de rondweg van Zelhem, op ca. 10-15 minuten verwijderd van de plaatsen Doetinchem en Varsseveld met opritten van de autosnelweg A18 richting Arnhem en de N18 richting Enschede.

BESTEMMING
Bedrijventerrein Stedelijk Gebied Bronckhorst (vastgesteld 31-03-2016)
Gemeente Bronckhorst
Enkelbestemming: Bedrijventerrein
Functieaanduiding: bedrijf t/m categorie 3.1.

WAARBORGSOM
3 maanden huur.

HUURPRIJS
De huurprijs is vanaf €600,- te vermeerderen met de wettelijk BTW en exclusief de servicekosten/VVE kosten voor onderhoud van de elektrische overhead-deur, keuring blusmiddelen en bijdrage glazenwasser / gevelreiniging.
Huurprijs op basis van een basis afwerking, uitgebreidere afwerking zoals het realiseren van een keuken, wc of entresolvloer is bespreekbaar.

AANVAARDING
In overleg.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

DISCLAIMER
Alhoewel deze tekst met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kunnen noch opdrachtgever noch Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan