Resultaten laden ...

Voltweg 3

2.063 m2 bedrijfsruimte te koop in Hoogerheide

Kenmerken

Prijs € 950.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Industrieterrein De Kooy
Bedrijventerrein DE KOOI

Ben je op zoek naar een ruim en veelzijdig bedrijfspand in Hoogerheide? Of ben je geïnteresseerd in de aankoop van een deelperceel voor het gebruik van een loods of voor een ontwikkeling voor jezelf? Lees dan verder!

Op bedrijventerrein ''De Kooi'' zijn tal van nationaal en internationaal opererende bedrijven gevestigd. Daarnaast ligt het in de directe omgeving van Vliegbasis Woensdrecht. Tevens zijn er ook diverse voorzieningen op het bedrijventerrein en in de nabijheid te vinden.

De Voltweg 3 is gelegen op een goed bereikbare locatie in Hoogerheide, daardoor biedt deze locatie uitstekende verbindingen met zowel lokale wegen als de A4 en A58. Ideaal voor bedrijven die een centrale uitvalsbasis zoeken.

Het centrum van Hoogerheide biedt voldoende faciliteiten en een gezond leefklimaat.

De bedrijfsruimte omvat circa 1.497 m² verdeeld in meerdere aaneengeschakelde bedrijfsruimtes die gebruikt werden voor de bereiding van voeding. De professionele keuken is reeds gedemonteerd en diverse koelingen zijn nog aanwezig in het pand.
Het pand beschikt over een royale oppervlakte die geschikt is voor verschillende doeleinden, van productie en opslag tot kantoorruimtes. De indeling is flexibel aan te passen, waardoor het pand naadloos kan worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf.

De aanwezige kantoorruimtes (316 m²) zijn verdeeld over het gehele terrein en zijn deels voorzien in de bedrijfswoning aan de voorzijde van het pand.

Het gebouw heeft een vrije hoogte van 3.5 m en is voorzien van overhead-deuren op maaiveldniveau.
De locatie onderscheid zich vanwege de aanwezigheid van een hoge stroom voorziening d.m.v. een aggregaat van 630 kVA.

De locatie kan ook deels worden aangekocht, waarbij het perceel kadastraal in twee percelen gesplitst dient te worden en perceel 1 aangekocht kan worden.
Perceel 1: perceelnummer 1776 met een kadastrale grootte van ca. 800 tot 1000 m2.
Vraagprijs: €485.000,- k.k.

Of je nu een groeiend bedrijf hebt of op zoek bent naar een nieuwe locatie voor je onderneming, Voltweg 3 biedt alles wat je nodig hebt voor succes. De combinatie van een toplocatie, ruimtelijke flexibiliteit en de diverse faciliteiten maakt dit pand ideaal voor uiteenlopende branches, van logistiek tot productie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan