Resultaten laden ...

Van Leeuwenhoekstraat 32

861 m2 bedrijfsruimte te huur in Harderwijk

Kenmerken

Huurprijs € 60.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Uitbreiding Lorentz
Bedrijventerrein Lorentz II

TE HUUR
Van Leeuwenhoekstraat 32 te Harderwijk.

OBJECT
Vanaf januari 2025 tijdelijke verhuur van 861 m2 bedrijfshal welke met name bedoeld is voor opslag. De ruimte bestaat nu nog uit één hal maar zal middels een scheidingswand worden afgesplitst van de andere (reeds verhuurde) ruimte.

LIGGING
Gelegen aan de Van Leeuwenhoekstraat, centraal op het grootschalig bedrijventerrein Lorentz I, waar een ruime variatie van zowel nationale als internationale bedrijven zijn te vinden, waaronder Carglass, Eszet Electro Harderwijk B.V., MechDes Engineering, Bitasco Dakmaterialen Harderwijk, HE Tubing, Ploeger Logistics, Kawneer, Total Packaging en ANWB Retail.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Lorentz I maakt onderdeel uit van het grootschalig industrieterrein Lorentz I, II en III net buiten de stad Harderwijk. De ligging nabij de op- en afritten van de Rijksweg A28 (Amersfoort-Zwolle) en aan de provinciale weg N302 (Harderwijk-Lelystad) maken het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar.

BESTEMMINGSPLAN
Dit object valt onder bestemmingsplan "Lorentz I en II 2013" en heeft de enkelbestemming "Bedrijf". De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven behorend tot categorie 1 tot en met 5.3.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 861 m².

VOORZIENINGEN
- overheaddeur;
- brandblusmiddelen;
- heaters.

PARKEREN
Op eigen buitenterrein zoals aangegeven op de afbeelding, alleen ten behoeve van laden en lossen, niet voor opslag van materialen.

BOUWJAAR
ca. 1998.

HUURPRIJS
€ 60.000,-- per jaar exclusief omzetbelasting.

LEVERINGEN EN DIENSTEN
Nader te bepalen voorschot afhankelijk van het te verwachten verbruik elektra/gas huurder.
Onderhoud overheaddeur en brandblusmiddelen zijn voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN
Eén (01) jaar.
Per 15 januari 2025 beschikbaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Onbepaalde tijd.

OPZEGTERMIJN
Drie (03) maanden

OPLEVERING
In huidige staat.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor kantoorruimte, versie 2015 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE/CONCERNGARANTIE
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

PRIVACY
Brandt Bedrijfsmakelaars respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan